Prima service, na een internetbestelling en telefonisch kontakt, zeer snel bezorgd, goed verpakt en Marnan heeft er een tevreden klant bij.

Prima bezorging

Prima bezorging. Snel. Netjes verpakt.

Gewoon top

Snelle en top service

Perfecte levering

Snelle levering!

The top of the top !!!

Zoals altijd was alles perfect! Prijzen, beschikbaarheid, snelheid van verzending, bij Marnan zijn ze de beste!

goede prijs kwaliteitsverhouding.

ruim assortiement en niet duur,

Altijd volgend afspraak

De duidelijke site maakt bestellen eenvoudig. De keus van koerier is ook erg handig en zoals altijd is ook mijn laatste pakketje precies volgens afspraak geleverd.

zie boven

prima geholpen

al mijn vragen werden goed beantwoord

Alles goed en snel verlopen, goede communicatie +punt gratis verzending vanaf 100 euro

Alles goed en snel verlopen, goede communicatie, snelle verzending en gratis verzending vanaf 100 euro ook naar Belgie.

het was en blijft goed.

Ik heb nog nooit problemen gehad

Snelle en uitstekende verzending, top

Top materiaal voor nette prijzen

Snelheid, kwaliteit en goede presentatie. Aangeraden verkoper

De communicatie met de verkoper is goed en de verzending is te allen tijde gedetailleerd met het trackingnummer om uw bestelling te lokaliseren. Zeer goede ervaring.

Snel en netjes afgeleverd

De bestelling was goed ingepakt en onbeschadigd afgeleverd.

Snelle en goede afhandeling

Echter vervoerder laat te wensen over. Na enkele mails van de vervoerder (DHL Parcel) nog steeds niet het gekochte item binnen.

Gewoon uitstekend

Uitstekend zoals ik van hen gewend ben!!

Betrouwbaar bedrijf

De bestelling werd keurig thuisbezorgd. Jammer dat een aantal artikelen eerst nog besteld moeten, de artikelen komen dan pas na lange tijd binnen.

snel en goed

snel verwerkt en goede service

Snelle levering, goed verpakt

Helaas was het bestelde item niet meer voorradig terwijl het volgens de webshop nog wel voorradig was. nu gekozen voor een soort gelijkend item en er wel tevreden mee. Snelle levering en goed verpakt.

Slecht

Helaas ben ik verkeerd ingelicht. Waardoor ik nu een boek heb gekregen die niet eens lijkt op wat ik wou hebben. Email hierover gestuurd en vervolgens niks meer gehoord. Erg jammer en zal dit dan ook niet aanbevelen bij andere. Groet, Robert

Snelle reactie

Geen problemen met toezending en terugzending.

Signalpilot snel geleverd

Hier was de Signalpilot te bestellen met de switch-extension, ook een abc remsectie past erop. Dus dat in 1 koop laten verzenden. Ik verwachte dat de Signalpilot niet goed leverbaar was. Maar toch binnen 2 weken.

Geweldige wijze van levering producten

Om een aantal labels te vinden om o.a. bestratingen aan toeleggen op een modelspoorbaan, is mijn keuze gevallen op Marnan modelspoorbouw. Dit vanwege hun uitgebreid assortiment en scherpe prijzen.

Teleurgesteld door dubbele transport kosten, omdat postcode niet goed was ingevuld

Teleurgesteld door dubbele transport kosten, omdat ik de postcode niet goed had ingevuld. Dit op een totaal aankoop bedrag van 81,41, vindt ik best wel een trieste zaak.

Sint Josephsstraat 16

4702CW Roosendaal