Binnen een dag in huis

Mijn bestelling was precies wat ik besteld had, netjes ingepakt en de volgende dag al in huis. Top.

erg vlotte afhandeling!

mooi aanbod en snelle verzending

Mijn bestelling was in 2 dagen in huis en het product was precies wat ik er van verwachte .

Duidelijke site en goede levering.

Het was gemakkelijk zoekt naar hetgeen ik nodig had. Bestelling, betaling en levering was goed geregeld.

Prima geregeld, mooie winkel ook!

Gewoon Prima! en een van de weinige bedrijven die nog die mooie Busch boompjes verkoopt.

Goede ervaring met bestellen

Overzichtelijke site, goed assortiment.

goed betaalbaar en een snelle levering.

Goede Prijs kwaliteit Snelle verzending Goed verpakt

Prima contact en levering

Na de betaling een vooruitbestelling, waarvan de levering via e-mail was bevestigd, bleek een telefoontje nodig om de daadwerkelijke levering in gang te zetten. Daarna verliep alles zeer snel en soepel.

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Perfect voor elkaar

Ik absoluut supertevreden met mijn trein die ik bij marnan.eu heb gekocht. Goede service en het adres is ook goed ingesteld. Echt top dus!

grote doos

Een marklin boek en een seuthe rookgenerator zaten in een forse doos. Wel netjes opgevuld met plastic bubbels. Helaas werkt de seuthe rookgenerator soms wel. Maar meestal niet.

Prima materiaal en service, een aanrader

Snel geleverd en prima materiaal

Prima, alles correct sfgehandeld

Prima, alles correct afgehandeld.

Helemaal top!

Producten zoals omschreven. Goede verpakking. Snel bezorgd.

Uitstekend.

Word keurig op de hoogte gehouden van het verloop van jouw bestelling en goed verpakt verzonden. Top.

Snel en goed geleverd.

Artikel dat ik zocht was op voorraad en werd snel geleverd.

Jammer

Lok besteld via website.lok zou leverbaar zijn..bleek helaas niet meer aanwezig... Zo jammer.

Goede sevice

uitstekend

Prima service; houdt bestelling secuur in de gaten en levert zodra dat mogelijk is.

rails in prima staat, verpakking veel te groot had door de brievenbus gepast

De rails was in prima staat, maar 8 stukjes rails in een doos van 43 X 15 X 14 en dus afrekenen als pakketpost vindt in 'over the top'. Het had makkelijk in een envelop gepast zoals andere webwinkels ook doen met 8 of zelfs 10 stukjes rails. Jammer.

klantgericht

Je wordt uitstekend geholpen. Goede service, mooie producten.

Mooie levering. In perfecte toestand.

Goede bestelling in perfecte toestand geleverd.

alles tip top verlopen

alles tip top verlopen

Bestelling lag keurig klaar.

We hebben een bestelling in de winkel opgehaald, die keurig klaar lag volgens afspraak.

Perfect snelle levering

Snelle bezorging.