Mooi Cobi artikel voor goede prijs, snel verzonden

Marnan bleek nog een Cobi artikel te hebben wat elders overal uitverkocht was. Ook tegen een goede prijs. Verzending ging supersnel. In vergelijking met andere winkels valt alleen op dat Marnan niet gratis verzend. Of de drempel daarvoor ligt wat hoger dan gemiddeld.

Correct en snel

Snel

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Fijne winkel met een ruime keuze op het gebied van modeltreinen. Vriendelijk personeel dat graag behulpzaam is.

Prima service en zeer goede communicatie...

Zeer vlotte transacties. Zeer goede communicatie, kort op de bal.. Artikelen met zorg verpakt *****

Tevreden zoals verwacht.

Ben al jaren een tevreden klant ,ook deze keer is alles in orde.

Dit is een aanrader

Goede overzichtelijke webshop en betrouwbaar snelle levering.

Top spullen

Kan altijd wat moois vinden snelle levering gewoon goed

verzonden met de verkeerde pakketdienst

De bestelling zelf was in orde. Echter, ik had bewust gekozen voor verzending per PostNL, wegens slechte ervaringen met DHL bij een andere webwinkel, het verleden. Pakket is tóch met DHL verstuurd. Uiteindelijk deed DHL het deze keer wél goed, maar wel erg slordig van Marnan. Voortaan bij de bestelling direct ook nog maar een mailtje sturen dat ik het toch echt per PostNL wil. Nu ná de bestelling nog wel een berichtje gestuurd, maar werd niet beantwoord. Overigens nu ook nog euro teveel betaald voor de verzending. Zonde...

Zeer goede opvolging van de bestelling

Duidelijk overzicht van de catalogus. Duidelijke communicatie op elk moment van de bestelling.

Uitmuntend

Directe snelle communicatie ivm levering. Vlug geleverd, perfect verpakt.

Uitgebreid assortiment, goede afhandeling order.

Ondanks lange levertijd Marklin Z onderdelen, goede afhandeling van de order. Goed gecommuniceerd door Marnan. Ge zeker vaker bestellen.

Overzichtelijke site en goede service met snelle verzending

Alles staat duidelijk vermeld met foto's en prijs.

Helemaal Top

Snelle levering, goed verpakt

Snelle accurate levering Ga hier absoluut meer kopen

Ik ben ontzettend tevreden.

Alle bestelde artikelen in SUPER Staat.

Goed en snel geregelde

Duidelijk site en snelle service

De site is goed overzichtelijk met alle categorieën En vlotte verzenden

Twee pakjes in plaats van één is teveel.

Op de levering van mijn bestelling (wagen EXT20900 van EXACT-Train) valt niets op te merken. Verpakking en snelheid van levering waren prima in orde. Alleen ontving ik nog een tweede pak. De adresklever (DHL) vermeldde inderdaad ook mijn naam en adres, met dezelfde streepjescode. Bij nazicht van de inhoud bleek de tweede levering bestemd voor een andere klant. Ik bracht het pak terug naar de post en het track en trace systeem vertelt mij dat het pak op 10-07-2021 op het juiste adres geleverd werd. Wie de adresetiketten opplakt weet ik niet, maar iets meer focus lijkt mij wel aangewezen

Geleverd wat besteld werd in zéér korte tijd.

Leuke miniaturen

Goede service. Snelle verzending. Scherpe prijzen.

Fijne webshop

Bestelde materialen vlot ontvangen. Alles ziet er goed uit. Goeie prijs. Aanrader.

Product keurig verpakt bij de verzending!

Betrouwbare leverancier

Informatie over leveringstermijn is duidelijk en wordt ook nagekomen

uitstekend

goede service en goed verpakt en snel top

Snelle en goede levering van een goed product

Snelle en goede levering van een goed product