Goede zaak

Fijne winkel met goede kennis van zaken Vriendelijk en behulpzaam

Correct.

Aankoop zonder problemen.

onbegrijpelijk

Al de hele week geeft de track en trace aan: Aangemeld en gereed voor verzending Tot nu toe nog niets ontvangen.

Ik heb het bestelde nog niet binnen.

Wellicht te maken met de drukte, even afwachten maar.

Kan (bijna) niet beter

Duidelijke site, eenvoudig te bestellen. Keus van bezorger, in mijn geval Post.nl dus even wachten tot de zending compleet is. Die wordt keurig verpakt bezorgt met vaak nog een extraatje erbij zoals een tijdschrift of brochure. Altijd leuk om iets van Marnan te ontvangen.

Erg goede dienst

Pakket was snel verzonden en de startsets zijn erg goed verpakt geweest.

Als verkoper van 2de handsmateriaal kan ik stellen dat de prijsbepaling van de goederen op een correcte manier gebeurt en de uitbetalingen uiterst snel en stipt gebeuren. Als aankoper van materiaal biedt Marnan meer en meer mooie modellen aan die zich op voorraad bevinden. Er wordt wel veel modellen aangekondigd op internet maar een aanzienlijk deel daarvan is niet uit voorraad leverbaar.

Zeer slecht.

Er wordt niet gehouden aan leveringstijden. Hun zeggen: vandaag besteld morgen in huis. Vergeet dit maar! Er wordt door hun wel een verwijzing naar DHL gelegd, maar ik vindt dit onterecht. Post.nl is beter met bezorgen maar hier gaat Marnan niet mee in zee.

Een artikel niet volgens origineel

Noch 61200. Verf is sterk verdund in de flesjes aangetroffen wat eigelijk dikke vloeistof moet zijn.

Goede service en snel geleverd

Uitstekende service

Snel, op tijd.

goede levering maar warrig over wanneer

Uiteindelijk kwam alles goed. Echter bleek op de site te staan dat het artikel op voorraad was maar dat was niet helemaal waar. Het was onderweg en men had al ingeboekt. Door allerlei vertragingen kwam het dus knap wat later

alles perfect en correct geleverd

alles perfect en correct geleverd

Echt mooi en snel

Mooi artikelen, en heel snel geleverd M.v.g. Ruud ekkes

Artikel juist en vlug geleverd

Artikel juist en vlug geleverd

Snelle levering.

Goeie website. Snelle levering.

Heb met Marnan nog geen slechte ervaring gehad.

Bovenstaand zegt genoeg.

Zo hoort het!

Snel en nauwkeurig.

Aanrader !

Vlotte levering, prima materiaal, snel antwoord op bijkomende vraag !

Helemaal goed, snelle levering.

Bestelde materialen binnen 2 dagen in huis. De verpakking had wel wat kleiner gemogen...........

altijd zeer tevreden !

Bij al min bestellingen heb ik nog nooit een minpuntje tegengekomen de leveringen waren altijd correkt en op de aangegeven tijd. Zeer tevreden dus!

alles prima

alles prima

netjes verpakt en snel uitgeleverd

zie boven

Parfait!

Vaste choix, envoi rapide, excellente communication, que demander de plus? Bon Noël et meilleurs voeux pour 2022!

Altijd vriendelijk

Sint Josephsstraat 16