Filtre

Perfect snel verzonden en uitgeleverd

Super webshop met snelle service

Hebt mijn koffer bij Koffershop. Nl Snelle levering en de update v mijn bestelling is handig.

Super en snel

Ik had nieuwe koffer nodig omdat de oude koffer werd kapot gegooid op Schiphol. Was toevallig met Black Friday en meteen besteld de dag daarna inderdaad werd me koffer bezorgd. Nu kan ik meteen inpakken voor mijn volgende trip.

Betrouwbare winkel met snelle levering

Het kan dus wel! Een prettige winkel met een overzichtelijke site en scherpe prijzen. Na de bestelling een heldere bevestiging met een mogelijkheid om via track en trace de bestelling te volgen. De samsonite koffer die ik kocht was absoluut de goedkoopste van Nederland (€45 goedkoper dan de laagst te vinden prijs op internet) en zoals beloofd de volgende ochtend in huis. Een eerlijke winkel om bij terug te komen.

Keurig verpakt en een snelle levering.

Best prijs, snelle levering

Koffershop had de laagste prijs voor het product dat ik zocht. De service was prima en de levering heel snel.

Prima service e en snelle levering

fijne licht gewicht koffer

snel en correct geleverd!

Crossover tasje is helemaal zoals ik dat had verwacht.

Netjes en goed geleverd

Mooi en goed koffer.

Mijn bestelling was er al de volgende dag, en ook op tijd.

Great Overall Experience

Great price on product, product arrive new without signs of defect, it was packed well, delivered on time, efficient communication.

uitmuntend

Ik heb mijn bestelling geplaatst op woensdag. Ik kreeg snel een track en trace. De volgende dag had ik alles netjes in huis. Daar bovenop bespaarde ik veel geld aangezien hun prijzen een pak lager waren bij de items die ik wilde. Een echte aanrader!!!

Alles netjes geregeld

Alles geregeld zoals ze beloven.

Super service

Snelle levering, goede service en heel klantvriendelijk

Goede communicatie en snel geleverd

De koffer die ik wilde was beschikbaar en voor een goede prijs. Het is werd binnen een enkele dagen geleverd. Ik ben tevreden!

Perfect en goedkope koffers

Alles was naar wens

Mooie koffer,snelle leveringen en vooral........ Tromgerofel.......goede prijs

Voortreffelijke ervaring

De website is erg helder en de verzending ging supersnel. De koffer was ook goed verpakt, top!

prima service

Goede ervaring met levering koffers

De website is duidelijk. Klantenservice makkelijk te bereiken en vriendelijk.

HeelGoed snel gelevers

Geweldige mooie koffer

Stevige koffer die soepel loopt en fijn in omgang is.

Top snelle levering

Prima, snelle levering!

Jullie zijn geweldig!

Ik vind uw webwinkel fantastisch. Het ging alles snel en netjes. Vanaf punt A tot Z, WELL DONE!!

Gemakkelijk en snel

Keurige en vlotte levering van het juiste product!

418 Hoorn B

Alphen aan den rijn 2404 HL