Probleem, goed opgelost met koffer bestelling
Hadden een Enrico Benetti koffer besteld op zondag en hadden het idee dat deze op dinsdag bij ons bezorgd zou worden.
Kregen alleen elke dag opnieuw een mailtje van PostNL dat de koffer geleverd zou worden, maar ook elke dag een mailtje met een sorry dat de levering niet zou lukken en de volgende dag pas zou plaats vinden.
De donderdag daarop gebeld met koffershop.nl en de situatie uitgelegd, omdat we toch wat haast hadden, want hadden de koffer nodig om de week erop op vakantie te gaan. De mevrouw die ons aan de telefoon te woord stond heeft het voor ons toen uitgezocht en een nieuwe bestelling aangemaakt, zodat we die vrijdag in ieder geval in het bezit van de gewenste koffer zouden zijn. Gelukkig was dit ook het geval en wat schets onze verbazing op zaterdag werd de 2e koffer bij ons bezorgd, maar die sturen we uiteraard terug. Gaan zo bellen over hoe dat te doen, maar zijn blij dat koffershop.nl er in ieder geval voor gezorgd heeft dat wij op tijd voor ons de koffer hadden. En de koffer beviel toen wij het pakket open maakte ook goed en hopelijk heeft onze dochter hier nog lang plezier van.