Top bedrijf met top service!

Ik had een koffer besteld die helaas met een code op slot zat. Na een belletje (na 18.00 uur) werd de telefoon opgenomen en werd direct aangeboden om een nieuwe vervangende koffer te sturen. Echt geweldig. Zo maak je het zelden mee. Volgende keer zeker weer Koffershop.nl!!! Hartelijk dank nog voor deze geweldige service.

Goede communicatie

Er werd per abuis maar 1 reistas geleverd. Na een telefoontje werd dit direct goed opgelost.

Mooie tas

Helaas niet de volgende dag bezorgd

Service zoals Service bedoeld is.

Na de online bestelling kreeg we een mail dat de betreffende kofferset (samsonite) niet was geleverd door leverancier. De vraag was of we een andere kleur zouden willen, hiervoor gekozen, tevens de vraag gesteld of deze op de geplande dag geleverd werd. Het antwoord was; we komen deze vandaag zelf bij u bezorgen. Dit noem we nou nog eens SERVICE, waar menig bedrijf een voorbeeld aan kan nemen!

Fijne klantenservice

Na eerst 1 koffer van de 2 geleverd te hebben gekregen. Even gebeld en direct een keurig antwoord gekregen en de bevestiging gekregen dat deze een dag later kwam.

Supef

Twee Samsonite koffertjes besteld. De volgende dag geleverd. Keurig verpakt.

Perfecte service

Prachtige koffer besteld en zeer snel ontvangen. Ik ben er heel blij mee!

Mooie koffers en perfect geleverd

Mooie aanbieding van een kofferset en super snel netjes geleverd

Mooie koffer, goed afgewerkt Snelle levering, keurig

Ruim assortiment en snelle levering

Ruim assortiment en snelle levering

Geregeld zoals beloofd

Bestelling en afhandeling ging vlot en zoals vooraf aangegeven op de website

Precies zoals verwacht.

Het blijft altijd lastig om de kleur goed te bepalen. Op internet verschillen zelfs de kleuren van verschillende sites, dat is niet handig. Ik ben blij met de super grey rugzak van Fjallraven Kanken!

Snelle service, goede updates

Snelle service, product heel vlot geleverd en fijne tussentijdse updates. Heel tevreden

Snelle en correcte levering

Product correct en snel geleverd

Goede duidelijke website. Koffer uitgezochte en binnen 2 dagen in huis.

Proffesioneel

Erg professioneel en klantvriendelijk komen hun beloftes altijd na en bellen als het niet gaat lukken toppers.

Prima product snel geleverd

Super vriendelijk, snel en perfecte service

Een hoop bedrijven kunnen een voorbeeld nemen aan dit bedrijf, perfecte service

snel geleverd en goedkoop

samsonite trolley, snel geleverd en goedkoop

Mijn betaling was niet goed gegaan door een mail te sturen is alles netjes en correct opgelost.

Top bedrijf

Voor de eerste keer besteld. Kreeg ik 10% korting. Mooie koffer , precies zoals beschreven. En een snelle levering. Ik raad het zeker aan hier te bestellen

goede service, snelle levering.

Wij hebben een koffer besteld. De volgende dag al in huis. Alles keurig verpakt en geleverd. Top! Wij zijn er blij mee.

Snelle verzending, groot assortiment en goede service!

Goeie service

Goed geholpen en bestelling was volgende dag al binnen.

418 Hoorn B

Alphen aan den rijn 2404 HL