Bestelling snel in huis. Mooie koffer!

Denken actief mee

Ik wilde een set van drie koffers bestellen maar 1 koffer was uitverkocht. Na telefonisch contact kon men regelen dat deze koffer toch versneld geleverd kon worden. Super service! Daarnaast heeft de winkel extra zekerheid in de verzending geregeld zodat koffers écht op tijd geleverd zouden worden. Klasse!

Super tevreden, perfecte service

Ik heb via de website 2 koffers besteld en afgehaald in de winkel in Hoofddorp maar ik had de verkeerde besteld, mat zwart ipv glans, dat was geen probleem, ik kon de volgende dag de juiste koffer ophalen omdat ze toch nog langs het magazijn ging. Top verkoopster, nog bedankt hiervoor

Veilig en betrouwbaar vind ik heel belangrijk. En snelle levering

Had koffer besteld kwam dagje later maar werd netjes op de hoogte gebracht dat her dag later werd .top service. Dus alsnog binnen 2 dagen koffer thuis.

Uitstekende service en blij met nieuwe aankoop.

Voor onze vakantie een nieuwe koffer besteld. Uitstekende service, netjes verpakt en heel aangekomen. Zo blij met deze aankoop dat we er gelijk nog maar 1 hebben besteld!

Zeer snelle levering van een top- product tegen een zeer concurrerende prijs.

Een geweldige Samsonite koffer tegen een concurrerende prijs (10% korting), die zeer snel geleverd werd. Uitstekend verpakt.

Goed verpakt

Mooie prijs, goed kwaliteit & supersnelle levering!

Ik heb een koffer besteld op zondagavond en had het geluk dat daar een mooie korting op was waardoor de prijs meer dan schappelijk uitviel (was ze sowieso al!). De koffer werd op dinsdagvoormiddag al geleverd, 36u na weekendbestelling. De kwaliteit van het materiaal is top en ziet er ook heel leuk uit. Blij met mijn aankoop!

Goed en snel

Heldere website met zo te zien veel op voorraad. Levering snel.

Stevige koffers

Deze webshop biedt mooie en stevige koffers aan met een handige indeling. De communicatie van bestelling tot levering is helder. Het product voldoet aan de verwachting zoals geschetst in de advertentie.

Samsonite s'cure spinner koffer besteld. Werd binnen twee dagen bezorgd, verder geen enkel probleem gehad. Duidelijke communicatie. Goede webwinkel!

Snel bezorgd, goede kwaliteit, duidelijke website

Blij met mijn koffers (Enrico) Precies zoals verwacht.

vlotte en correcte levering.

Binnen 24 uur besteld, afgeleverd en stipt op tijd.

Goede prijs, snelle levering

Ruime keuze, fijne webshop.

Makkelijk, snel en goede service

Snel een mooie koffer besteld . Kleine fout van mijn kant met betaling , gebeld en vriendelijk geholpen door Macy. Na betaling de koffer de dag erna bezorgd. Op zondag een vraag via de app gesteld en tot mijn verbazing werd deze ook op zondag beantwoord door amy . Wat een service. Helemaal blij met mijn aankoop

Goed bedrijf, snelle reactie

De koffer die wij eerst wilden bleek na betaling niet leverbaar. Maar heel netjes opgelost. Er was fijn contact en uiteindelijk toch een mooie anders koffer gescoord.

Snelle en stipte levering

Snelle levering, netjes ingepakt en goede prijs kwaliteit verhouding (zover ik nu kan inschatten).

Snelle en correcte levering

Bestelling is goed verpakt en snel geleverd. Op een vraag werd snel een antwoord gegeven.

Perfecte website en snelle levering

ruime keuze en snel in huis

op zoek naar koffers via Google terechtgekomen bij deze webwinkel. Ruime keuze, goede filters om snel een juiste keuze te maken, bestelling geplaatst en dag erop in huis. Aanrader!

Snelle verzending in perfecte staat

Snel geleverd.Goede koffer en tas.

Mooie koffer perfect geleverd

Snelle levering - moest last minute m’n koffer vervangen. Koffershop had de juiste op voorraad en binnen 2 dagen geleverd. Veel sneller dan bijvoorbeeld BOL. Erg tevreden dus!

418 Hoorn B

Alphen aan den rijn 2404 HL