Goed advies, snelle levering

Had al een koffer besteld, maar begon te twijfelen voor toch een andere. Telefonisch contact opgenomen, vriendelijk te woord gestaan en advies gekregen.

Topkoffer en snel

Koffer zoals verwacht een super snel ontvangen. Volgende dag stond hij er al! Een goede prijs tov andere aanbieders.

Uitmuntend

Duidelijke website! Koffer is zoals beschreven. Geen 1 website goedkoper dan bij deze.

Uitzoeken, bestellen, betalen en levering, perfect!

Ruim assortiment en veel op voorraad. Besteld voor 14.00 en keurige levering in kartonnen doos de dag erna. 100% tevreden!

Snelle nette service

Via internet besteld. 3 Koffers werden netjes verpakt geleverd. We werden goed op de hoogte gehouden van de levering. 15% extra korting via aanmelding mailadres.

Vlug service en de koffer piccibebello

Scherpe prijs en snelle levering.

Koffershop had een zeer goede deal tov andere winkels. De koffer was daarnaast ook nog eens super snel in huie.

geweldige fantastische service

de koffer die ik had besteld werd snel en keurig geleverd. Ik bleek niet de juiste maat te hebben besteld, koffershop stuurde de juiste maat op / nog voor de koffer die ik besteld had bij hen retour was. Zo kon ik toch op reis met de koffer van het juiste formaat. En het verschil in prijs werd meteen terug gestort. Echt een super service, dankjewel

Hele aardige klantenservice

Door een vertraging van PostNL, heeft de koffershop geholpen met het bedenken van een oplossing. Lang geleden dat ik zo aardig en behulpzaam ben geholpen.

Correcte, vlugge levering.

Eerste aankoop, goedkoopste van het internet en nog een flinke korting als nieuwe klant van de nieuwsbrief erbovenop.

goede snele lwvering

goede snelle levering met eerste bestelling korting

Snelle levering!

Snelle levering van een mooi product tegen een goede prijs! Volgende bestelling ga ik zeker weer hier plaatsen.

Snel en duidelijk

De levering gebeurde op het afgesproken tijdstip.

Ik vind het een mooie koffer en voldoende groot. Ik hoop dat de 3 sloten aan de koffer niet afbreken, zij lijken niet zo stevig te zijn. Het gebruik van de koffer zal het uitwijzen. Samsonite maakt doorgaans stevige artikelen en ik hoop hierop te kunnen betrouwen.

Super mooie koffer

Ik heb de koffer goed en nel ontvangen en ben er blij mee. Ook goedkoper dan andere bedrijven

Helemaal goed

Alles ging goed. Bestelling goed ontvangen

Heb koffer nu 2 dagen is huis, kan over artikel dus weinig zeggen. Heb een Samsonite koffer gekocht en ervaring is goed daar mee. Zal deze X ook wel zijn! Verder snelle levering zoals ze vermelden,dat maken ze dus waar!

Snelle en goede service

Site werkt eenvoudig en koffers kwamen op op afgesproken moment aan. Contact opgenomen aangezien een bepaalde kleur niet leverbaar was, maar dat is in goed overleg opgelost.

Prima geholpen, snelle verzending

Vooraf even gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan. Nadat de bestelling was geplaatst binnen een paar uur al een reactie dat de koffer verstuurd gaat worden. Koffer inderdaad 2e dag na bestelling ontvangen.

Keurig

Goede service, mooie site om uit te kiezen. Wij blij met onze mooie koffers. Alles netjes ingepakt via de post

Wordt Snel geleverd en goed aanbieden.

Tot bedrijf.

Goed en klantvriendelijk

Een bestelling geplaatst online die niet leverbaar bleek. Ik ben gebeld met een passende oplossing.

Uitstekend.

Kon de koffers en accessoires binnen een uur ophalen. Inclusief uitleg over de koffers.

Snel en goed

Zending was er snel en kwaliteit was ook erg goed.

Een goeie ervaring en een goed product

De koffer is perfect. Goeie kwaliteit en overal is aan gedacht! Levering ging ook goed en snel. Postnl is ook de beste van alle bezorgers.

418 Hoorn B

Alphen aan den rijn 2404 HL