Snel

Wat ze laten zien en uitleg, klopt. Makkelijk online te bestellen. En wat je besteld is de volgende dag in huis. Zeker fijn als je de koffer ( die ik wilde) snel nodig hebt.

Echt heel snel en netjes afgeleverd een aanrader!

Bestelling is heel snel geleverd. Tot nu toe heel blij mee. Juiste artikel met juiste kleur.

Snelle en goede service

De koffer die ik kocht voldeed aan alle verwachtingen. Duidelijke website en snelle levering. Helemaal goed!

Snel, goed produkt en klantgericht

Zeer snelle levering als positief ervaren. Excate leveringstijden zijn gehaald. Goede service met prijs en kwaliteit verhouding. Na eerste product levering ook gelijk tweede product aangekocht. Zeer tevreden!

Super, snel en goede levering

Snelle afhandeling, ook snel antwoorden op vragen via de email, na bestellen had ik de koffers snel in huis. Prima service, goede prijs, doen wat ze beloven. Dus zeer tevreden.

Geweldige firma. Hele snelle service en goede verzending.

Zie boven

Alles prima en volgens afspraak geregeld

Ik ben erg tevreden met de aankoop en de digitaal gemaakte afspraken, die exact zijn nagekomen. Het enige wat ik mis, is om mijn cijferslot in te stellen en dus blijft het zoals de koffer is afgeleverd. Dus geen persoonlijke keuze.

Betrouwbaar en vlug

Heel tevreden S 'avonds besteld volgende dag netjes aan huis gebracht Email gestuurd direct antwoordt

Snel, gemakkelijk en meteen korting

Uitgebreid assortiment dat op voorraad is. De Samsonite koffer werd snel geleverd met duidelijke info over verwachte levering. De kennismakingskorting was daarbij een extra plezierige ervaring.

Gezien op de site, besteld en geleverd in een paar dagen. Artikel is in goede staat geleverd.

duidelijke en goede service

De bestelde koffer was te groot voor mij. De retourzending verliep vlekkeloos. Alles heel duidelijk.

Koffer is netjes en vlot geleverd.

Bestellen en leveren ging vlot. Koffer zat goed ingepakt. Goed op de hoogte gehouden ivm de levering. Koffer nog niet gebruikt dus daar kan ik nog geen review over schrijven

Doen wat ze beloven!

Hele vlotte levering van de prachtige koffer.

Mooie koffer en snel bezorgd

Fijn bedrijf, makkelijk online bestellen. Duidelijke foto's en zeer snel bezorgd.

Zowel persoonlijk als digitaal kundig & vriendelijk geholpen

Ik ben 2x ter oriëntatie in de winkel geweest; 1x zowel in Hoofddorp als in Lisse. We werden heel vriendelijk & meedenkend geholpen zodat de keuze steeds makkelijker werd. Fijne overzichtelijke zaak, ze nemen de tijd voor je.

Uitstekende service

Snelle levering, snel antwoord op vraag via e-mail.

Fijn!

Fijne en snelle service. Veel keuze Koffer netjes gebracht. Ga hier zeker vaker bestellen! Bedankt

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Uitstekende service, prima levering

2 koffers van Samsonite besteld. Snelle leverantie (paar dagen). 1 koffersluiting was defect. Geen probleem, niet moeilijk doen, gewoon omruilen. Prima Service.

Snelle levering en het product was goed verpakt!

Uitstekend product. Snel geleverd.

Positief.

Ruime keuze aan koffers, duidelijke website. Snelle levering. Heel blij met onze nieuwe koffers.

Zeer goede service.

Na problemen met Post.nl te hebben gehad zoals afspraak niet nagekomen, verliep de levering van mijn koffer vlekkeloos, nadat het team van de Koffershop er voor zorgde dat ik alsnog met mijn nieuwe koffer op vakantie kon. Dank u wel.

Aanrader!

Prima prijs en snelle levering.

418 Hoorn B

Alphen aan den rijn 2404 HL