Erg tevreden optijd levering

Wilde koffers ruilen , telefonisch goede service

Website helder en duidelijk icm snellen levering

Onlangs heb ik een reiskoffer besteld via hun website en ik ben erg tevreden met mijn aankoop. De kwaliteit van de koffer is uitstekend en de levering verliep zeer snel en efficiënt. Daarnaast vond ik de website erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ik kan Koffershop.nl zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige reiskoffers en een uitstekende service.

Snelle levering, betrouwbaar

Samsonite koffer besteld tegen een scherpe prijs. Alles prima geregeld.

Ik heb me tas nog niet

Ik heb maandag me tas besteld en ik heb hem nog steeds niet her duurt lang

Mooie koffer, snel geleverd.

Uitstekende service

Snelle hulp voor de levering van een bestelling via de info mailbox. Erg vriendelijke en efficiente communicatie.

Ruime keuze, vlot geleverd

Koffershop heeft een uitgebreid aanbod met duidelijke omschrijvingen. Bestelling en levering verliepen vlot.

Geweldige service

Twee Samsonite koffers besteld via de website. Ontving gelijk een bevestiging van de order en dat de betaling was ontvangen. Levering binnen 2 dagen. Koffers waren goed verpakt en de kleur kwam overeen met de foto. Dus zeer tevreden klant.

Mijn bestelling bij koffershop was niet goed gegaan, omdat hij op het einde van het bestelproces was vastgelopen. De volgende dag telefonisch contact opgenomen. Ze hebben de bestelling geannuleerd, ik heb een nieuwe bestelling kunnen plaatsen, ze hebben deze dezelfde dag nog kunnen verzenden en me zelfs middels een extra bericht op de hoogte gehouden of het dezelfde dag nog verzonden zou kunnen worden. Top service dus!

Snelle en goede levering

Mooie nieuwe samsonite koffer werd snel geleverd

Goede ervaring.

Goede ervaring. Prima prijs/kwaliteit verhouding. In 1e instantie was de verkeerde tas geleverd: variant van de tas die enorm veel lijkt op de bestelde tas. Dit werd gelijk keurig opgelost.

Zeer vriendelijk en gastvrij

Koffer online uitgezocht, in de winkel bekeken en gelijk opgehaald. Dank

Prima klantenservice. Er werd gelijk gehandeld bij misverstanden bij levering door ....... Ze stuurden meteen een andere koffer, zodat ik toch met de nieuwe koffer op vakantie kan gaan. Echt Suoer. Nogmaals bedankt. De koffer is mooi en de prijs was aantrekkelijk vergeleken met andere verkopers.

Super mooie koffers, en de levertijd was echt super snel!! Echt heel eeg tevreden.

Een bijzonder snelle levering van een mooie stevige koffer in de kleur turquoise. Ik ga de koffer vullen met mooie herinneringen uit Indonesië.

Goed advies zonder druk en goede aankoop.

Ik ben in de winkel goed geadviseerd en zonder druk doorverwezen naar de website. Zo kon ik de tijd nemen voor mijn aankoop. Ook de aflevering verliep goed en prettig. Ik ben ook blij en tevreden met mijn aankoop zelf maaar zeker ook de manier waarop.

Duidelijke verkoop en levering

Duidelijke website, goede communicatie en op tijd geleverd. Helemaal blij mee

Snel gevonden wat ik zocht in de juiste prijs en kwaliteit.

We waren op zoek naar een stevige maar ook lichte koffer met veel volume en 4 wieltjes doe ook nog eens niet te zwaar is. Deze Samsonite die ook nog eens van gerecycled materiaal is, voldeed daar perfect aan. En met een kortingcode ook nog voor een scherpe prijs.

Bag was nice

And was delivered quickly.

Alles goed

Keurig binnen een dag de koffer bij mij thuis gebracht goed verpakt.

Goed product is goed verpakt en snel geleverd.

Scherpe prijs voor een goed product. Het is goed verpakt en het werd snel geleverd.

Perfecte levering

Volgende dag als beloofd geleverd, keurig verpakt Aanrader!

Goede service!

Mijn bestelde koffer bleek toch niet op voorraad te zijn, maar dat werd gelijk gemeld en daarna vlot en vooral goed opgelost! Fijn zo'n goede service.

duidelijk en heldere omschrijving van product en snelle levering

keurig en snel geleverd. product voldoet aan beschrijving.

Snelle bezorging.

Ik heb het nog niet uitgepakt. Maar mijn pakket was op tijd binnen. Van bestelling tot levering werd ik netjes op de hoogte gehouden.

418 Hoorn B

Alphen aan den rijn 2404 HL