Zeer goede service

De koffer die wij wilden stond op koffershop als scherpst geprijsd. Na het plaatsen van de bestelling was de koffer snel geleverd. Ik zou wat dat betreft koffershop aanbevelen aan anderen.

Goeie prijs, snelle levering

Uitstekende winkel, met een mooi assortiment

Mooie collectie met veel keus. Goede prijs en snelle levering g.

Super snel

Prima en super snel

Op dinsdag een koffer besteld. Ontving een persoonlijk bericht dat het helaas een dag zou duren voor de koffer beschikbaar zou zijn. En of dat problematisch was of dat ik een andere kleur wilde uitkiezen. Een dag later is de bestelde koffer verzonden en inmiddels in ons bezit. Klantgericht en snel!

In 1 dag besteld en de volgende dag geleverd. Super!

Voor 17 uur besteld is echt volgende dag geleverd

Had de koffer snel nodig, dus zocht naar website die volgende dag zou leveren, dan had ik nog een dag speling. Maar de volgende dag werd de koffer netjes afgeleverd en goed verpakt.

Goede service en persoonlijke benadering in after sales

Artikel was na bestelling toch niet op voorraad, maar dat is keurig opgelost waarbij alternatieven zijn aangeboden. Uiteindelijk ook maar een dag vertraging op originele bestelling. Door proactieve communicatie voor mij helemaal goed opgelost.

Aanrader

Snelle verzending! Een fijne shop voor aankoop van (reis)bagage en tassen. Prima verpakt.

Prima service!

Mooie koffer en een snelle levering!

Fast delivery

The handling of the purchase is superfast. The product is as described. Nice one

Duidelijke site, goed bestelprogramma en snelle en perfecte levering

Duidelijke site, goed bestelprogramma en snelle, perfecte levering

Netjes volgens afspraak geleverd

Ontvangen wat ik besteld hebt

Goed en snel

We hebben de koffers vlot ontvangen. Helaas nog niet gebruikt. Mooie kleur. Ik kan er nog niet veel over zeggen.

Vliegensvlug en perfect verpakt geleverd!

Fijne en duidelijke site. Goede omschrijving van de producten, in mijn geval een koffer. Deze werd netjes verpakt en de volgende dag al geleverd!

snel afleveren

Snelle levering plus gratis weegschaal

Alles werd keurig geregeld en mooi op tijd bezorgd

Duidelijke website en goede koffers, en als je contact zoekt wordt je goed geholpen.

Ik ben zeer tevreden over de efficiënte communicatie en snelle levering.

Ik ben zeer tevreden over de efficiënte communicatie en snelle levering.

Zeer correct bedrijf

Zeer correct en snelle bezorging

Excellent quality and quick delivery

I bought a cabine size suitcase. very good quality. fast, hassle-free delivery. I bought the suitcase on Saturday afternoon and it arrived timely on Tuesday.

Erg tevreden met mijn aankoop

Ik kocht een handbagage trolley bij koffershop.nl. Ik koos voor de webshop vanwege de aangegeven ‘voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden’. Bij mijn bestelling was dit echter de daarop volgende dag. Ik kreeg de trolley gelukkig wel op tijd binnen voor mijn reis en ben blij met de aankoop. Ik zal terugkomen voor een volgende aankoop.

Super blij mooie koffer snel bezorgd

Snel en goed

Smiddags besteld, volgende morgen al geleverd. Top!

Geweldig!!

Dacht dat ik de goede maat koffers (3) had besteld maar bleek toch een maar te klein te zijn. Formulier ingevuld en ik kreeg de volgende dag al retourstickers! Zonder enig probleem koffers en maat groter opgestuurd gekregen en iets bij moeten betalen omdat deze natuurlijk duurder zijn. Snel en goed contact.

418 Hoorn B

Alphen aan den rijn 2404 HL