Genoeg van de goedkope(re) koffers

Na verschillende goedkope(re) koffers te hebben gehad was ik het zat. Binnen de korte keren is er altijd wel wat met die koffers, ritsen defect, wielen lopen niet meer soepel, trekstang hapert enz. Nu gekozen voor een Samsonite en ja dat voelt beter en ziet er beter uit. Alle vertrouwen dat ik hier tevreden over blijft. Koffershop: veel keus, scherpe prijzen en snelle levering.

Snelle levering, goede prijs

Er wordt de volgende dag geleverd als je iets besteld dat op voorraad is. Zo ook onze koffers.

Ook telefonisch goed te bereiken voor nader advies

Alles liep letterlijk en figuurlijk op rolletjes. Prachtige Samsonite koffer voor scherpe prijs.

Prachtige samsonite koffer snelle levering goede prijs

Via de website gekocht - eenvoudig bestelproces goede prijs en snel geleverd

ondanks wat te late bezorging toch zeer tevreden

eerst slecht te bereiken maar na escuses en heel vriendelijke medewerker ben ik heel tevreden over de verdere afhandeling

Zéér vlotte service en snelle levering, TOP

Top service, alles is vlot afgeh

Makkelijk besteld en netjes geleverd

Officieel Samsonite verkooppunt, wat een voordeel kan zijn bij eventuele garantie. Koffers zijn echter netjes geleverd in originele doos en bevallen ons prima.

Makkelijk de juiste koffer vinden, levering snel en correct, je wordt van het gehele proces op de hoogte gehouden.

Snelle levering mooie koffers

Snelle levering mooie koffers goede prijs

Fijne website en uitstekende bezorging

Alles zeer duidelijk en klantvriendelijk enniet duur. Mijn koffer was er de volgende dag.

Goed assortiment tegen scherpe prijzen en fantastische service

Een Samsonite koffer aangeschaft. Prijs was scherper dan andere online winkels. Bij aankomst bleek Samsonite logo los te zitten. After salsa service was fantastisch en alle moeite werd gedaan om dit probleem snel en uitstekend op te lossen. Boven mijn verwachtingen.

Super snel

Bestelproces zeer eenvoudig en snelle levering. Top!

Top levering

Mooie koffers precies wat we zochten

Zeer snelle bezorging

Zeer tevreden.

Snelle levering. Koffer was goed verpakt. supermooie en Handige koffer. Ik ben zeer tevreden!

Fantastic service and great samsonite products

Really good service, called to inform of delivery times. Really friendly and well delivered products. Thank you!

Precies wat verwacht.

Website met goede informatie. Goede aflevering. Alles werkte zoals het moet . De rode en de grijze kleur zijn fraai. Slot makkelijk instelbaar. Nog geen gebruikerservaring, maar het voelt goed aan.

Prachtige koffer scherpe prijs en snelle levering

De koffer is prachtig en lekker licht. De prijs is goedkoper dan de outlet van Samsonite en we hadden we koffer binnen 2 dagen binnen.

Fijne webshop met vriendelijke klantenservice

Koffer in de avond online besteld en werd de volgende dag direct verzonden. De dag erna al in huis!

Prima !!!!

De ervaring mat de aankoop is uitstekend. De koffer de volgende dag in huis.

Vlekkeloos

Ik was op zoek naar een specifieke kleur koffer van Suitsuit. Nergens meer te krijgen. Bij koffershop.nl was de koffer nog verkrijgbaar. Zaterdag besteld, dinsdag in huis. Alles verliep vlekkeloos!

Mooi op tijd maar verkeerde kleur jammer Wel netjes geholpen aan de telefoon

Perfect!

Snelle levering thuis. Koffer is erg mooi, blij mee!

Prima koffer en snel geleverd

De mooie Samsonite koffer is snel geleverd tegen een zeer goede prijs.

418 Hoorn B

Alphen aan den rijn 2404 HL