Erg goed

Tijdens Black Friday een nieuwe koffer gekocht. Deze is erg netjes afgeleverd. Koffer zat in een grote omdoos ter bescherming.

Erg goed

Prima snelle levering!

Overzichtelijke webshop, snelle levering, prima prijs. Zeker een aanrader.

Goede ervaring

Duidelijke website met volledige productinformatie en foto's. Snelle levering.

Snel

alles is goed gegaan. top

Snel en goed

Prima goede service

Netjes verpakt, snelle levering, mooi product.

Samsonite magnum eco cabin luggage gekocht voor een Super prijs- Snel geleverd en weegschaal gratis

Zeer tevreden - Met 20% Black Friday korting - was dit een Super deal. Keurig op tijd geleverd - goed verpakt. En een super handig bagage weegschaal tot 40kg in de verpakking geplaatst. Niets dan positief - Koffershop.nl is een Aanrader dus.

Goede ervaring

Na de bestelling op Black Friday snel onze mooie koffers geleverd gekregen de volgende dag. We hebben de Upscapekoffers besteld. Mooi, groot en leuk design. Voelen ondanks de grootte licht in gewicht. We moeten deze nog uitproberen maar zijn er nu al blij mee:)

Top verzorgd !

Snelle levering Goed meedenken in mogelijkheden en oplossingen.

Twee Samsonite koffers gekocht met Black Friday, mooie korting en snel geleverd!

Top, goede prijs en snelle levering

Ze hadden precies de koffer die ik nodig had en de volgende dag al geleverd! Duidelijk site

Super snel en goed

Had een vraag, deze is direct be antwoord Super service

Snelle keurige levering

Via online bestellen snelle levering en verder alles ok. Maar via telefoon ingesproken omdat ze niet opnamen. Maar niets meer gehoord

Goed kwaliteit

Prima koffer,licht,veel ruimte

Fijne betaalbare service

Ik heb snel mijn nieuwe koffer ontvangen. Erg blij mee! De koffer is licht van kleur en kwam aan met wat donkere strepen. Ik denk dat dit gekomen is van het vervoeren. Dus mijn tip om de koffers iets beter in te pakken.

Prima opgelost

Twee dagen na mijn bestelling werd helaas de verkeerde koffer geleverd. Het geleverde exemplaar was mooier, groter en duurder. Helaas niet wat ik besteld had. Door tussenkomst van een verkoopster in Lisse snel en adequaat opgelost. Ik ben een tevreden klant van een mooi product.

Prima website en snelle levering!! Bedankt!

Prima service, alsmede snelle communicatie

Snel contact via app en e-mail n.a.v. waar blijven de 2 koffers! Waren waarschijnlijk door de drukte bij PostNL niet goed ingescand. Fijn en snel geholpen door Amy. De koffers nu ontvangen en deze zijn prachtig en voor een mooie prijs. Fijne website om koffers uit te zoeken!

Snelle service, maar helaas geen aankoopbon

Prima koffer gekocht omdat uitleg zeer duidelijk was. Opmerking: Op de website staat: voor 17:00 uur besteld, bezorging de volgende dag. Dat klopt niet. Bij mij was de bezorging 3 dagen later. Kan aan PostNL liggen maar zeker beter om daar dan geen reclame voor te maken. Dat is misleidend. Rekening betaald maar geen bevestigingsmail gekregen. Bijzonder. Dus als er wat met de koffer is heb je alleen je bankrekening als bewijs.

Beste prijs, snel en snel besteld

Prettige site met echt de laagste prijs en de koffer is snel en perfect bezorgd. Klasse.

Webshop met goede communicatie en snelle levering!

Dit was mijn eerste bestelling via koffershop.nl. Ik ben echt tevreden met de hele communicatie, hoe klantvriendelijk hun site is. Ze hebben veel mooie artikelen op de site staan! De prijzen vergelijkbaar met andere shops en soms het nog goedkoper is! Ik zal voortaan nieuwe koffer of tassen op deze webshop kopen.! Absoluut aanrader aan iedereen.

418 Hoorn B

Alphen aan den rijn 2404 HL