Ruime sortering en zeer snelle levering.

Na een keuze te hebben gemaakt is het product zeer snel geleverd voor een aantrekkelijke prijs.

Top service!

Na een prijsverschil ontdekt te hebben nav black friday heb ik contact opgenomen. Ik werd vriendelijk en vol energie te woord gestaan. Ik heb de situatie uitgelegd en uiteindelijk zijn we tot een passende oplossing gekomen. Top service!

Prima service.

Koffer werd snel geleverd en fijn dat je via Riverty kunt betalen.

Alles prima geregeld!

Perfecte service!

Top service supermooi ben er blij mee

Perfect geregeld

Super geregeld . ik ben heel blij.

Zou het zeker aanbevelen

Mooie koffer, licht ook! En heel snel geleverd

Snelle verzending, goede aanbiedingen

Dezelfde dag verzonden, goede aanbiedingen.

Positief

Sneller bezorgen kan bijna niet. Echt super.

Snel en interessante aanbiedingen.

Geweldige aanbieding met black friday, overzichtelijke shop en super snelle levering.

Correct maar niet volledig geleverd.

Ik heb een koffer besteld en correct geleverd maar in de beschrijving online stond dat er een lederen naamlabel meegeleverd zou worden, deze zat niet in de doos ! Mss dat het er niet in zit maar laat dan de beschrijving aanpassen, in dit geval had ik hem bij Samsonnen besteld, daar zit hij erbij, misleidende reclame. Graag uw reactie tegemoet ziend, mvg.

Snel, makkelijk en goede prijs

Ik heb via internet wat alternatieven bekeken maar koffershop was en t goedkoopst en hele snelle levering. Ook had ik meteen mn track en trace , factuur etc. Dus geweldig! En ruime keus.

Perfect snel verzonden en uitgeleverd

Super webshop met snelle service

Hebt mijn koffer bij Koffershop. Nl Snelle levering en de update v mijn bestelling is handig.

Super en snel

Ik had nieuwe koffer nodig omdat de oude koffer werd kapot gegooid op Schiphol. Was toevallig met Black Friday en meteen besteld de dag daarna inderdaad werd me koffer bezorgd. Nu kan ik meteen inpakken voor mijn volgende trip.

Betrouwbare winkel met snelle levering

Het kan dus wel! Een prettige winkel met een overzichtelijke site en scherpe prijzen. Na de bestelling een heldere bevestiging met een mogelijkheid om via track en trace de bestelling te volgen. De samsonite koffer die ik kocht was absoluut de goedkoopste van Nederland (€45 goedkoper dan de laagst te vinden prijs op internet) en zoals beloofd de volgende ochtend in huis. Een eerlijke winkel om bij terug te komen.

Keurig verpakt en een snelle levering.

Best prijs, snelle levering

Koffershop had de laagste prijs voor het product dat ik zocht. De service was prima en de levering heel snel.

Prima service e en snelle levering

fijne licht gewicht koffer

snel en correct geleverd!

Crossover tasje is helemaal zoals ik dat had verwacht.

Netjes en goed geleverd

Mooi en goed koffer.

Mijn bestelling was er al de volgende dag, en ook op tijd.

Great Overall Experience

Great price on product, product arrive new without signs of defect, it was packed well, delivered on time, efficient communication.

uitmuntend

Ik heb mijn bestelling geplaatst op woensdag. Ik kreeg snel een track en trace. De volgende dag had ik alles netjes in huis. Daar bovenop bespaarde ik veel geld aangezien hun prijzen een pak lager waren bij de items die ik wilde. Een echte aanrader!!!

418 Hoorn B

Alphen aan den rijn 2404 HL