Na bestelling bleek mijn artikel toch niet op voorraad te zijn. Keurig gebeld om alternatieven te bespreken of geld te retourneren. Koffershop heeft daarna voor mij verder gezocht en het artikel bij een derde partij besteld. En dit zonder meerkosten. Een welverdiende pluim voor de goede service.

Keurige levering van een goed product

De bestelling werd nog eerder dan verwacht bezorgd. De koffer is volledig naar wens.

Snelle correcte levering tegen een prima prijs.

netjes op tijd geleverd

FANTASTISCHE SERVICE

In een woord een fantastische service en afhandeling van de koffer die wij bestelden.

was gewoon goed qua levering en service

snelle levering ja gewoon goed !!

De koffer is volgens opgave snel geleverd

Fast delivery, easy transaction

I ordered 1 samsonite S'cure 75 and another 69. Both received in good condition. Better discount price compare to other site i check. Email updates on delivery is very helpful

Uitstekende service en product

Snel, correct en volgens verwachting

Koffer besteld. Deze kwam op tijd en werd netjes en zoals verwacht geleverd.

Een koffer met gratis kofferweegschaal binnen gekregen. Omschrijving op de website was duidelijk en ik heb gekregen wat ik had verwacht

Goede service en snel geleverd

Mooie koffer.

Mijn ervaring met koffershop is heel positief. Ik werd erop gewezen dat er iets niet helemaal goed is gegaan bij het betalen. Zelf had ik dat niet gemerkt. De bezorging liet wel even op zich wachten. Post.nl heeft tot 3 x toe de leveringsdatum gewijzigd. Nadat ik er gisteren over heb gebeld,werd mijn koffer vandaag bezorgd.

Bestelling goed ontvangen. En snelle service.

Overzichtelijke website en snelle levering

Fijne website met ruime keuze. Koffer was de volgende dag al geleverd in keurige staat. Aanrader!

Mooie lichtgewicht koffer

Rolt als een machientje. Cijferslot ook niet moeilijk in te stellen. Snel geleverd.

Snelle service en correcte afhandeling van de bestelling

Pakket werd nog de dag van bestelling verzonden. De bestelde Samsonite koffer was een van de weinige beschikbare die we op internet konden vinden van die specifieke kleur. Top!

Super tevreden!

De bestelling werd snel geleverd, heel fijn dat de tas in de koffer gedaan was en dat het niet twee pakketten waren. Verder alles keurig in orde en precies volgens verwachting!

Bestelling op een duidelijke website en snelle levering.

En het was de goedkoopste!!!

koffers

mooie koffers,en goede kwaliteit snel bezorgd,en vriendelijke bezorger.

Goeie service snelle levering

Top product, snelle service en levering ben er blij mee :)

Supersnelle levering en prima klantenservice

Koffer was de volgende dag al geleverd. Helaas hadden ze een maat kleiner verstuurd dan ik had besteld. Een Whatsapp bericht gestuurd en meteen de volgende dag de juiste maat ontvangen. Keurige reactie met excuses. Iedereen kan een foutje maken, maar als je het dan zo snel herstelt en netjes excuses maakt, krijg je van mij een 10!

Snelle levering en goede prijzen

Enige tijd gezocht waar ik het best een nieuwe handbagage koffer kon kopen. Koffershop heeft de beste (scherpe) prijzen, belooft snel te leveren en het allerbelangrijkste: dit komen zij ook na! Geleverd binnen 1-2 werkdagen, netjes verpakt, niets op aan te merken. Volgende keer weet ik zeker dat ik weer bij Koffershop terecht kom!

Komt keurig afspraken na.

Hadden wel de koffer die ik zocht en leverden snel en volgens afspraak.

goede betrouwbare webshop

snelle levering; ook goede ervaring bij retourneren

Prima koffer snelle service

Hele lichte koffer van Decent besteld Prima koffer prima service