Geweldig!

Snelle levering, goedkopere prijzen dan de rest op internet. De koffers zijn super mooi en nog leuk extraatje erbij gekregen. Volgende keer bestel ik hier zeker weeer! Toppers.

Topservice

Snelle reactie nav. Mailkontact

Super, snelle levering!!❤️

Snelle levering. Super koffer van SuitSuit.

Goed produkt

Goede service.

Koffers op zondag besteld en werden dinsdag afgeleverd. Goede info op de site. En goede info over levering.

Supersnelle levering, aantrekkelijke prijs

De webshop is overzichtelijk, een mooie selectie koffers tegen aantrekkelijke prijzen. Snelle levering van mijn bestelling.

Product zoals omschreven en snelle verzending

Ik zocht en portemonnee die moeilijk te verkrijgen is. Maar bij koffershop hadden ze hem, voor een nette prijs. Product was goed verpakt en snel verzonden.

Super service

Koffer besteld op bijv maandag, e-mail zegt levering woensdag of donderdag en de bezorger brengt het al dinsdag. En ook nog een mooie koffertje.

Koffershop stuurt je snel een bevestiging van je bestelling en houdt je op de hoogte van de procedure. Zeker een aanrader!

Bestellen zeer eenvoudig en de volgende dag al geleverd, aanrader!

Product is snel en goed geleverd.

Duidelijke website en snelle levering

Leveren wat je besteld

Er is geleverd wat er is besteld. Snelle levertijd.

1 dag later verzonden, maar product voldoet aan verwachting

1 dag later verzonden, maar product voldoet aan verwachting

Telefonisch contact gehad en duidelijk alles uitgelegd wanneer er geleverd zou worden en klopte precies. Van zulke winkels wordt je vrolijk.

Prima service en heldere communicatie

Erg laat nog op zoek naar een koffer. Lukte niet via internetsites, ging daarom op zoek naar een winkel in de buurt en stuitte op een internetsite \ winkel die een geschikte koffer had en die ook nog snel kon leveren. Via de e-mail op de hoogte gehouden en tot mijn verbazing kon ik die in een plaatselijke post-nl winkel die al begin van de middag ophalen.

Bestelling moest geretourneerd worden. Binnen 5 minuten reactie en retourlabel binnen.

Doen wat ze beloven

Goede kwaliteit snelle levering

Geen enkelen reactie en mogelijkheid om iets terug te sturen

Prima bestelling gedaan dacht ik. Totdat je contact zoekt met een vraag en een mogelijk retour. Dan geeft deze organisatie helemaal niet thuis (app, tel, mail, contact formulier) Verschrikkelijk dus.

Na kleine onduidelijkheid bestelling,direct goed contact met de klantenservice. Koffer de andere dag geleverd. Mooie kleur en kwaliteit!

Een en al top bedrijf!

Ik heb nog nooit zo goede ervaringen gehad bij het bestellen van een koffer. Dinsdag koffer besteld rond 15:00u. Volgende dag rond 08:00u al bezorgd. Dit bedrijf houdt aan zijn woord. Duidelijk en heldere stap voor stap instructie om het bestellen zo eenvoudig mogelijk te maken. Duidelijke mail van je bevestiging van je bestelling en je krijgt ook meteen een track and trace code om je bestelling te volgen. Deze bestelling heb ik gedaan voor mijn moeder. Ik zelf zal volgend jaar ook een koffer nodig hebben, en dan weet ik zeker dat ik bij dit bedrijf ga bestelling. Koffershop.nl: Vooral doorgaan met de goede service. Complimenten.

Goede aanbieding, snelle verzending

Overzichtelijke website met scherpe aanbiedingen op een Samsonite koffer. Bestelproces is soepel, communicatie eenduidig en verzending snel en netjes.

Geweldig koffer Snel ontvangen

Wij hebben de Samsonite s'cure spinner in de fysieke winkel bekeken en thuis op internet gezocht en kwamen zo bij Koffershop terecht met de beste prijs. Meteen besteld en volgende dag in huis, alles boven verwachting. De Samsonite koffers gaan onze 30 jaar oude Oysters vervangen en ze zien er geweldig mooi en heel erg stevig uit. Een echte aanrader!

Koffer shop super

We hebben de site en de keuze op site goed ervaren. Goede merken en prijzen. De informatie over het project heeft ons doen beslissing om de koffers bij koffer shop te bestellen. Snelle levering. Goed verlopen super.

Geweldige service!

Een order geplaatst en de volgende dag mijn nieuwe koffer thuis!

418 Hoorn B

Alphen aan den rijn 2404 HL