Perfect!

Duidelijke website, goede communicatie en snelle levering.

Mijn koffer werd zeer snel en in goede staat geleverd, ben er blij mee

Alles is goed verlopen

Besteld en werd vervolgens snel bezorgd. Koffer was zoals beschreven, maar nog niet gebruikt. Daarom geen 10, maar koffershop zelf heeft alles gedaan zoals ze zeggen.

De volgende dag keurig bezorgd!

Goedkoopste en snelle levering

Zoeken naar een koffer. Hier zijn de goedkoopste in en snelle levering en gratis verzenden. Corect in mail antwoorden. Beter kan niet als je betrouwbaarheid en service wil. Top

Snelle service, koffer goedkoper dan elders. Snel geleverd. Achteraf betalen mogelijk. Top!

In het weekend besteld , dinsdag afgeleverd. Wij dachten dat er een sleuteltje ontbrak direct gemaild en binnen een uur al een reactie terug. Erg blij met de prachtige koffer.

Snelle levering!

Erg blij met mijn groene Samsonite koffer! De levering ging vlot!

Geen antwoord via telefoon maar wel goed geholpen via e-mail goed

De retour-process verloopt goed, kreeg retour-label toegestuurd via e-mail…Fijn dat het even duurt voor de AfterPay hen rekening sturen dan ben ik zeker weten dat ik de artikel willen houden plus ruim de tijd om te betalen. Blij mee!

Super blij mee

Zeer uitgebreide en duidelijke site

Geweldige snelle service en zeer goed verpakt, duidelijke en heel uitgebreide site! Aanrader

Onze bestelling is snel en correct afgehandeld. Helaas was de kleur van onze bestelde koffer niet meer op voorraad en ook niet op korte termijn leverbaar, dit is echter netjes kenbaar gemaakt en besproken. Vervolgens gezamenlijk de opties doorgenomen en hebben we voor een andere kleur gekozen die ook helemaal in de smaak valt.

Product is geleverd zoals afgesproken

Enthousiast werd ik toen de koffer binnen kwam!!

Bestelling gezet, snelle bezorging en goeie service. Hier wordt je blij van!!! En nu inpakken en wegwezen ;>))

Scherpe prijzen en snelle levering

Shop biedt een mooi assortiment aan van verschillende producten. Deze zijn ook nog eens scherp geprijsd. De levering verliep snel en was te volgen met de track and trace code.

Nette service

Er w@s iets fout gegaan , en is netjes opgelost aanbevelen doe ik nooit.

Enorm tevreden!

Goede prijs kwaliteit, snelle service

Ik ben erg blij met mijn Samsonite koffer. Hij werd snel bezorgd en ik heb er een mooie prijs voor betaald.

Snelle en vlotte service en goedkoopste

Zeer mooie koffer en top service!

Zeer blij met de koffers! Klein probleempje gehad met TSA slot, maar dit is direct verholpen door vriendelijke medewerker van Koffershop locatie Hoofddorp.

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

Geweldige koffer

Duidelijke communicatie, snelle levering, top!

Had heel snel mijn koffer thuis

De samsonite koffer had ik de andere dag thuis is een mooie koffer ben er blij mee

Top product en dito levering!

Fijne leverancier om zaken mee te doen. Snelle levering, heldere communicatie en het product is zoals afgebeeld. Blij met mijn aankoop.

zeer snelle en betrouwbare levering

de klantenservice is niet makkelijk te bereiken maar de bestelling werd super snel en netjes verzonden, zeer goed gepakt ook, wij zijn super blij mee, dank koffershop, het gaan jullie goed

418 Hoorn B

Alphen aan den rijn 2404 HL