Super en snelle service helemaal happy

Snelle levering Netje en goed ingepakt Super koffer Mis alleen de pakbon En de gebruiksaanwijzing voor het code slot

kan ook in 1 woord "GEWELDIG"

Zeer fijn en nodigt uit om weer wanneer weer iets nodig om hier te bestellen.

Zeer Prettige Ervaring

Koffershop heeft een duidelijke website, communiceert open en eerlijk over lever tijd en zorgt met tussentijdse mail over de bestelling voor een persoonlijke touch aan de levering! Zeker aan te bevelen dus!

Makkelijk en snel

Makkelijke website, snelle levering en zeer goede prijzen

Helder webshop, met prima prijzen en snelle levering

Op een overzichtelijke manier, kan je de koffer vinden die je nodig hebt. Bestellen is uiterst makkelijk en snel. De levering is snel en je wordt prima geinformeerd over de status van je bestelling. Product goed verpakt ontvangen.

Alles snel geleverd van bestelling tot levering.

Heb hier voor de tweede keer een koffer besteld en zeer tevreden goede communicatie en snel geleverd super tevreden klant.

Snelle, goede en nette levering.

Koffer zat ook goed verpakt. Helemaal blij mee.

Artikelen zijn prima, levering erg slordig!!

De twee bestelde tassen kwamen in prima staat binnen. Helaas zat er aan één tas nog een alarmlabel, waardoor ik deze tas dus nog niet kade kon geven voor een verjaardag. Erg vervelend en zeer slordig! Na een telefoontje met 'klantenservice', waarin een vloek de eerste reactie was van dame aan de telefoon, moest ik zelf maar even naar de winkel gaan om daar het label te laten verwijderen. Door de corona-maatregelen, waarbij de winkel niet geopend was, kon ik dit uiteindelijk pas na twee weken regelen, omdat personeel in de winkel niet aanwezig kon zijn op afgesproken tijd ivm ziekte. Deze collega kon daar niets aan doen, maar het zou fijn zijn, als online bestelde artikelen zeker niet met label worden opgestuurd en ook als er iets meer tegemoetkoming gerealiseerd zou worden. Ik moest het zelf maar even gaan oplossen....

Prima, snel in huis

Makkelijk besteld, snel in huis!

super!

snel geleverd en natuurlijk gewoon een prachtige koffer

Snel geleverd en goede prijs-kwaliteit

Alles werkte prima.

Makkelijk bestellen en snel geleverd!

De tassen kunnen in het algemeen goed bekeken worden op de website. Bestellen gaat gemakkelijk en de bestelling worst snel geleverd.

Ondanks de kerstdrukte is mijn bestelling snel geleverd. Mooie website en mijn bestelling werd netjes verpakt geleverd. Mijn volgende tas bestel ik weer bij de Koffershop.nl

Snelle bezorging

Bestelling werd snel verwerkt

Super tevreden!

Heb een Samsonite Aluminium koffer gekocht die al een hele poos op mijn verlanglijst stond. Maar hele aanschaf. Via Koffershop goede prijs met een BlackFriday aanbieding. Snel verzonden met nog een handgeschreven bedank kaartje erbij van Amy. Helemaal leuk! De koffer zelf is 100% kwaliteit, wat ik al verwachtte dus daar ga ik heel lang plezier van hebben. Voor herhaling vatbaar!

Top service, top quality!!

Uitstekende snelle service

Ik heb een zeer positieve ervaring en ben zeer content met het product.

Prima !

Wat leuk dat ze de weekendtas als cadeau hebben ingepakt. Mijn zoon kreeg hem voor zijn verjaardag. Extra service dus.

Ik ben heel blij en tevreden met deze rugtas

Koffershop is de enige winkel op internet met de blauwe LINE rugtas met het zo goede en veilige achtervak op de rug. Geen enkel ander merk heeft zo'n veiligheidsvak.... Belde het hoofdkantoor en kreeg het nummer van de winkel in Lisse. Via internet besteld en betaald. Dezelfde dag werd de rugtas door de mevrouw van de winkel in Lisse opgestuurd. Wat een service! Ik ben heel blij en tevreden met deze rugtas. De kleur is helemaal naar wens en het (vernieuwde) veilige achtervak van LINE op de rug is geweldig. Mijn complimenten voor Koffershop.nl

Snel geleverd, goede koffer

Mijn ervaring met deze webshop was absoluut naar wens. De koffer was snel geleverd en voldoet aan al mijn verwachtingen. De koffer is lichtgewicht doch stevig en prettig in gebruik. Doordat de koffer vier wielen heeft kun je soepel manoeuvreren en met het handvat aan de bovenkant (helaas hebben niet alle koffers dit) pak je de koffer gemakkelijk op.

Een boffer met zo'n koffer

We hebben even gewacht met onze reactie, omdat we eerst proefondervindelijk het functioneren van deze koffer wilden ervaren. Op 2 wielen, op 4wielen, over gladde wegen, over tegels, over ongelijke keien; je kunt er overal ingepakt en goed mee rijen.

Enige minpuntje was de latere levering. Kreeg wel netjes een mail hierover. Voor de rest prima service.

goede levering en erg snel.

goede levering en product

Top en snel geleverd

Besteld en binnen 2 dagen in huis. Was niet thuis, bij de buren afgeleverd. Super.

Snelle levering, goed product, goede prijs.

Grote koffer gekocht die binnen een paar dagen al geleverd was. Goede communicatie per e-mail. Heel blij mee!

418 Hoorn B

Alphen aan den rijn 2404 HL