Duidelijke site en snelle levering

Mooie duidelijke site en snelle levering. Ben zeer tevreden.

Snel en goede levering.

De shop had een goede aanbieding, ook voor goede kwaliteit product. De levering was snel en goed verpakt. Voor herhaling vatbaar

Heel goed en snel

Super professioneel bedrijf

Mooie rug met een mooie korting online gekocht en op een post locatie laten bezorgen bij aflevering bleek ik de kleur niet mooi te vinden klantenservice gebeld kon de tas zonder problemen ruilen in de winkel Helemaal blij en nette vriendelijke verkoopsters in de winkel

De tas is met veel heel veel zorg netjes in gepakt, echt top.

Netjes

Netjes verpakt en product volgt de omschrijving

Topservice en ook nog eens supersnel

Om 1 minuut voor 17:00 uur een bestelling gedaan van een supermooie cowboysbag en je raad het al gewoon netjes de andere dag bezorgd... superbedankt koffershop, mijn volgende tas komt ook zeker weer bij jullie vandaan.. Een dikke vette 10

bedankt voor de snelle levering

ga nog niet op vakantie maar de prijs was goed, prima geregeld ,.thx

Goede service!

Mijn tas was na een half jaar kapot gegaan. Koffershop heeft dit uitstekend opgelost. Bedankt voor de goede service! De volgende keer bestel ik weer bij jullie. Top!

Was op zoek naar een nieuwe tas en kon op deze site makkelijk vinden wat ik zocht. Na bestelling snel geleverd. Ook de track en tracé ontvangen zodat ik mijn pakket kon volgen. Top.

Mooie tas, prima prijs en snel bezorgd. Bedankt.

Mooiste tas die ik ooit heb gekocht. Kwaliteit is goed! En de dame achter de toonbank was erg klantvriendelijk.

Mooie tas van Chabo

Mooie tas snel in huis en goede SERVICE!

Snel en accuraat en op de aangegeven tijd geleverd

Zie boven

Perfect!

Ik zocht een cadeau en die vond ik bij koffershop. De tas was leuk ingepakt en de volgende dag al bezorgd! Toppie!

Vlotte verwerking bestelling en service gericht.

De bestelling werd vlot geleverd en mijn vraag over de bestelling werd vlot beantwoord.

Heel erg tevreden

Op vakantie gaan met deze koffers is geweldig.

Super blij met mijn nieuwe tas en portemonnee

Ik kom elke keer weer voor een bestelling terug bij de Koffershop. Kwalitatief goede producten voor een juiste prijs en snel geleverd.

Goede en vriendelijke klanten service en snelle levering. Erg blij met mijn nieuwe kofferset!

Echt een aanrader

Erg blij met de snelle levering! Zeer tevreden over de kwaliteit van mijn product.

Hele fijne service

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en service! Ik heb hier al een aantal keer besteld en elke keer weer was het top!

Super blij met m’n nieuw tas!

Super leuke tassen, dus heb een mooie tas kunnen vinden en heel snel geleverd, super fijn!

Goede service.

Snelle levering.

Goede ervaring

Tas besteld van cowboybag,kreeg de tas snel binnen.Ben er erg blij mee.

418 Hoorn B

Alphen aan den rijn 2404 HL