Super webshop met een goede service!

Ik heb laatst een koffer besteld bij koffershop. De verzending was super snel, ik had het de volgende dag al in huis! Ook werden mijn mailtjes vriendelijk en snel beantwoord! In 1 woord: TOP!

Een top collectie en service

Bestelling geplaatst. En op tijd en netjes afgeleverd. Super bedankt

Goede service, vriendelijk contact

Mooie overzichtelijke website. Veel keuze en ook nog eens de goedkoopste! Ik ben super blij met mijn nieuwe tas. Dankjewel koffershop! :-)

Top Service!

Top service!

Alles word keurig afgehandeld Ben zeer tevreden

klantvriendelijke site

De website was overzichtelijk en ik kon er als klant goed mijn weg vinden. Op verschillende momenten werd ik over de voortgang van mijn bestelling op de hoogte gesteld. Ik had het fijner gevonden als de fysieke winkel gewoon open was geweest.

Zeer prettig en snel

Eenvoudige website, waarin snel gezocht kan worden naar de gewenste artikelen.

Super. Mee denken en behulpzaam.

Had een koffer besteld die per ongeluk niet op voorraad bleek te zijn. Keurig een mail hierover ontvangen en ze zijn meteen aan de slag gegaan. Uiteindelijk werd het allemaal op de oorspronkelijke leverdatum geleverd. Wat mij betreft een dikke 10

gemakkelijk en snel

Duidelijke website; koffer snel gevonden en scherp geprijsd. Door in te schrijven op de nieuwsbrief nog 10% korting erbij. Snelle levering en in perfecte staat geleverd. Tevreden!

De tas was nergens meer leverbaar, maar bij Koffershop.nl wel. En snel geleverd!

Zeer goede service

Probleem met verkeerde levering zeer netjes en correct opgelost.

Fijne service en snelle verzending! Super leuke aanbiedingen!

Goede prijs, snelle levering

Werd snel geleverd, goed verpakt. De prijs van de betreffende tas was de laagste die ik kon vinden.

Snel en goed

Ik kwam koffieshop.nl tegen op marktplaats. Bestellen het beste rechtstreeks via de website. Via de link van MP kwamen de boetelingen niet door. Bleek later van wel. Twee pro-forma facturen in de mail. Eenmaal via de site gedaan, snel geleverd en goede kwaliteit!

Snel geleverd en goede prijs

Super geregeld en bezorgt op een dag naar keuze Was korting vergeten meteen na een telefoontje geregeld

Zeer snelle levering

Mooie Eastpak tas met wieltjes besteld voor een superprijs, half uur erna verzendbericht met track en trace ontvangen, sneller kan bijna niet!

Uitstekend.

Zeer coulante houding, en betrouwbaar. Prima ervaring. Vriendelijke mensen.

Prachtige koffer en zeer snel geleverd.

Prachtige koffer en zeer snel geleverd. Super.

Snel en goed geholpen

Met alerte en attente klantenservice!

Prima webshop, veel keuze

Prima webshop, alleen het antwoord op de retouraanvraag laat wat lang op zich wachten, waardoor het lijkt alsof het niet gelukt is.

Door een fout van post n.l zou ik mijn koffer niet op tijd ontvangen. Door de klantendienst werd direct een koffer uit een winkel aangeboden Tevens werd alles in het werk gestelt om de fout van Post.nl op te lossen Dit is gelukkig ook nog gelukt waardoor wij de bestelde koffer nog op tijd hadden Nogmaals klantenservice bedankt voor jullie hulp

Snelle levering, goed verpakt, mooie koffer!

De koffer zelf moet ik nog in gebruik nemen, maar de levering en beschrijving van de koffer was prima!

ontzettend goed

Dit was de eerste keer dat ik voor een koffer online keek,maar ben voor 110 % tevreden, wat een fijne koffer, en toch voor een heel voordelige prijs, als ik in de toekomst weer een koffer of een tas nodig hebt zal ik hem zeker weer bij koffershop bestellen, hulde voor jullie, eduard oliemans

Scherpe prijzen, keurige levering

We hadden twee sterk afgeprijsde koffers besteld. Er bleek er nog één op voorraad. Er werd direct contact opgenomen en ons een gelijkwaardig alternatief aangeboden. Dit was een duurdere koffer die we zonder bijbetaling geleverd kregen. Heel correct en snel geregeld, top hoor!

418 Hoorn B

Alphen aan den rijn 2404 HL