Goede service!

Zeer fijne ervaring. Snelle levering, koffer netjes verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Prima service, ik vroeg of de retour termijn langer mocht vanwege kerstcadeau. Dat was geen probleem. 2 dagen later was er een black friday korting, deze korting mocht ik alsnog krijgen.

Product en levering prima

Mooi

Mooie trolley

Topservice!

Ik had een bestelling geplaatst, maar deze bleek niet leverbaar. Daar kreeg ik snel een mailtje over. Ik kon een ander product bestellen met 10% korting of mijn geld terug krijgen. Een ander product gekozen, die ik de volgende dag al in huis had. Geweldige service van koffershop!

Makkelijk te bestellen en vlotte levering

Duidelijke website, bestelling makkelijk te plaatsen en snelle bezorging.

Fijn dat ze meedenken!

Wij hadden een koffer besteld voor mijn vaders verjaardag. Deze moest uit Amsterdam komen en zij wisten dat die koffer er niet op tijd zou zijn. Ik kreeg netjes een mail met die mededeling en de mogelijkheid om een andere koffer te kiezen die er wel op tijd zou zijn. Top meegedacht! Echt heel fijn!

Klantgericht en vlotte afhandeling

Snelle levering. Bij het niet direct kunnen leveren is een alternatief aangeboden. Goede communicatie.

Snel en goed

Makkelijk besteld, snelle levering top kwaliteit en uitstekende service

Uitstekend product. Waar voor je geld.

Ik heb koffershop op Internet gevonden en bleek dichtbij mijn huis te zitten. Er is geen officiële winkel maar alleen een magazijn, maar ik werd toch uitstekend en vriendelijk geholpen.

Snel en mooi product

Super snel. Een persoonlijke briefje erbij met een kortingscode voor de volgende aankoop. Erg attent.

Top service!

Zondag een Fjallraven tas besteld. Dinsdag in huis. En als verrassing zat er ook nog een regenhoes bij voor de tas. Geweldig! Bedankt!

Snel en netjes!! Helemaal top!!

Goed en duidelijk!! Aanrader!!

Keurig en snel geholpen. Met de kofer die ik zo graag wilde!!

De laatste koffer !! Eerst gebeld! En toen zeer snel geleverd!

Top ,gevonden wat ik nodig had .

Alles verliep volgens plan , mijn boekentas voor mijn kleindochter was op tijd geleverd .Bedankt

Vakbekwame medewerkers en goede spullen.

Inmiddels twee keer tassen (koffer op wieltjes en schoudertasje) gekocht. Steeds goed geholpen, medewerkers met verstand van zaken, goede informatie en goede producten.

Persoonlijke service gericht

Mijn gekozen kleur koffers waren helaas niet meer voorradig. Ik kreeg een belletje om naar andere voorradige kleuren te kijken en daar een keuze uit te maken.

Keurig geholpen en goed geleverd

Nette zaak die doet wat ze beloven👍

Snelle levering, snel bereikbaar voor vragen, top product, ja een verdiende 10!

Levering op tijd

Goede overzichtelijke site Mogelijkheden tot betalen optimaal. Tracking goed geregeld. Bericht over de status. Kortom jullie hebben alles top voor elkaar En een uitstekend product.

Niet alleen de beste nieuwe tassen en koffers maar ook aftersales

Zocht hulp voor "bejaarde samsonite cijfercode.. In no-time opgepakt, opgelost en de kosten..???? : NUL en een glimlach na een dag werken cadeau. ! Helaas meer dan 5 sterren kan niet.

snelle service

Ik had een zwarte koffer besteld, deze was echter uitverkocht. Ik kreeg een alternatief aangeboden en deze werd dezelfde dag nog verzonden.

2 Samsonite koffers gekocht en zijn goed geholpen door de medewerkers van koffershop.

Bij volgende koffers zijn we weer bij koffershop. Bedankt.

Weer goede ervaring!

Site is prettig, aanbod is groot en divers, prijs is aantrekkelijk.

Makkelijke site en snelle levering. Toch nog dezelfde bijpassende koffer kunnen vinden hier.

Uitstekende service.

1 jaar geleden kocht ik een koffer van Samsonite bij de koffershop. 2x meegenomen op vakantie en tijdens mijn laatste reis bleek dat het hoofdslot ( cijferslot) steeds open sprong. Heb er voor de terugreis een band omgedaan. Koffershop benaderd met dit probleem en foto’s gemaakt van het slot. Het bleek uiteindelijk aan de handgreep te liggen. Daar was een stukje van afgebroken. Zonder problemen heeft de koffershop gratis een nieuwe handgreep en cijferslot opgestuurd. Top service!

418 Hoorn B

Alphen aan den rijn 2404 HL