Pluspunten

Proactiviteit! Snel, gemakkelijk en zonder verzendkosten

Pluspunten

Koffer snel en correct geleverd. Wel zonde dat er enkele hele lichte beschadigingen op zitten. Lijkt er op dat dit een showroommodel was.

Geef aan als het om een showroommodel gaat.

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Informatie over het verloop van de bestelling en levering.

Geen, prima op huidige manier.

Pluspunten

Snelle service, bedrijf heeft hart voor de zaak (klant). Directe levering is haar uitgangspunt. Goede communicatie en is resultaat en prestatie gericht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en prima service!

Ik had wat problemen met het registreren van mijn account, wat tot kleine irritatie leidde. Na contact met de klantenservice werd dit gelukkig snel opgelost.

Pluspunten

Erg vriendelijke en ruimdenkende klantenservice. Diegene waarmee ik telefonisch contact had, ging erg ver om mij te voorzien van de juiste informatie (navraag in magazijn en verschillende winkels). Ik werd met veel geduld en vriendelijk geholpen, heb dan ook meteen een bestelling geplaatst! Mijn pakket werd de volgende dag bezorgd, ik ben dus een blij mens!

Pluspunten

Ik had 's avonds een vraag over de levering van een product gestuurd. Hierop de volgende dag direct antwoord ontvangen met de mededeling dat dit product niet geleverd was. Ik kreeg de mogelijkheid een duurder product aan te schaffen voor de prijs van het andere product. Ik ben hiermee accoord gegaan en kreeg direct netjes een mail met een beschrijving hoe dit te regelen. Binnen 5 minuten was mijn order een feit. Complimenten voor de uitstekende service en communicatie.

Pluspunten

De afterservice is helemaal top! Bij mijn bestelling ging t mis (agv 'n fout bij Paypal). Ik kreeg meteen daarna 'n persoonlijke mail van iemand vd shop waarin ze aangaf dat de bestelling niet geplaatst was, en of ik nog hulp nodig had. Uiteindelijk rechtstreeks betaald en de bestelling handmatig doorgezet, binnen 'n paar dagen na de mislukte bestelling had ik toch m'n tas. Helemaal prima afgehandeld!

betaalmogelijkheden van paypal checken en eventueel aanpassen. betalen via paypal waar geen creditcard aan gekoppeld was leek niet mogelijk.

Pluspunten

Heel netjes geregeld allemaal . Hele snelle service .

Pluspunten

Prima service snelle bezorging Top!!

geen verbeterpunt

Pluspunten

Erg klantvriendelijk. Via Google bij dit bedrijf gekomen. Eerste bestelling was snel binnen. Manlief kwam tot de conclusie dat hij dezelfde reistas wilde, maar toen ik deze wilde bestellen was deze helaas uitverkocht. Via email contact opgenomen en kreeg snel reactie. Medewerker is in het magazijn gaan kijken en het bleek dat er toch nog een tas beschikbaar was. De volgende dag kreeg ik de bestelling goed verpakt thuis. Bij het opnieuw openen van de website zag ik de actie dat je 10% korting kreeg bij aanmelding op de nieuwsbrief, zelfs achteraf is dit verrekend!

Geen opmerkingen!

Pluspunten

Bedankt voor de samsonite en snelle levering

Pluspunten

Zeer snelle positieve, feedback en service. Erg content!

Pluspunten

Met behulp van de klantenservice de juiste koffer gevonden. Laat de vakantie maar beginnen!

Pluspunten

Klantenservice uitstekend, snelle levering mijn vakantie kan beginnen!

418 Hoorn B

Alphen aan den rijn 2404 HL