Goede levering en mooie prijs

Snelle levering.

Had een koffer die niet meer op voorraad bleek te zijn, maar meteen is hier op gereageerd via de mail en een aantal alternatieven is aangewezen. Eén van die alternatieven hebben we uiteindelijk gekozen en kregen er ook nog een goedmakertje bij! Helemaal tevreden!

Snel geleverd,

Goede kwaliteit,netjes snel geleverd ik ben heel blij mee...zeker een aanrader

Prettig geholpen

Bestelling geplaatst. Vraag hierover gesteld ! Netjes geholpen. Daarna snelle levering.

Na contact snelle levering

Bestelling bleef staan op “wacht op verzending” . Toch maar even gebeld! Volgende dag in huis.

Een snelle levering en leuke persoonlijk berichtje bij de bestelling. Zou er zo weer bestellen.

Simpel

Ik wilde een tas. Heb een tas besteld, wat snel en simpel ging. Kreeg mijn tas. Ik ben tevreden met mijn tas. Aan mijn verwachtingen is voldaan.

Prettig shoppen vanuit je stoel.

Goede duidelijke presentatie en afhandeling van de bestelde artikelen

Pakketje was snel geleverd en was ook leuk ingepakt. Blij mee

Toppertje

Op vrijdag twee koffers besteld en zaterdag waren ze al binnen supersnel dus. De koffers zijn van een stevige kwaliteit en mooie vrolijke kleuren. Dus een super service

Mooie koffer, supersnel geleverd en voor een prima prijs!

Prima, duidelijk, netjes en snel!

bestellingsprocedure vlot te doorlopen. Bestelling snel geleverd, keurig verpakt.

Duidelijke site en snelle levering

Mooie duidelijke site en snelle levering. Ben zeer tevreden.

Snel en goede levering.

De shop had een goede aanbieding, ook voor goede kwaliteit product. De levering was snel en goed verpakt. Voor herhaling vatbaar

Heel goed en snel

Super professioneel bedrijf

Mooie rug met een mooie korting online gekocht en op een post locatie laten bezorgen bij aflevering bleek ik de kleur niet mooi te vinden klantenservice gebeld kon de tas zonder problemen ruilen in de winkel Helemaal blij en nette vriendelijke verkoopsters in de winkel

De tas is met veel heel veel zorg netjes in gepakt, echt top.

Netjes

Netjes verpakt en product volgt de omschrijving

Topservice en ook nog eens supersnel

Om 1 minuut voor 17:00 uur een bestelling gedaan van een supermooie cowboysbag en je raad het al gewoon netjes de andere dag bezorgd... superbedankt koffershop, mijn volgende tas komt ook zeker weer bij jullie vandaan.. Een dikke vette 10

bedankt voor de snelle levering

ga nog niet op vakantie maar de prijs was goed, prima geregeld ,.thx

Goede service!

Mijn tas was na een half jaar kapot gegaan. Koffershop heeft dit uitstekend opgelost. Bedankt voor de goede service! De volgende keer bestel ik weer bij jullie. Top!

Was op zoek naar een nieuwe tas en kon op deze site makkelijk vinden wat ik zocht. Na bestelling snel geleverd. Ook de track en tracé ontvangen zodat ik mijn pakket kon volgen. Top.

Mooie tas, prima prijs en snel bezorgd. Bedankt.

418 Hoorn B

Alphen aan den rijn 2404 HL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire