PostNL levering ging mis Koffershop lost het uitstekend op!

Helaas ging er wat mis met de levering vanuit PostNL, na telefonisch en mail contact met Koffershop is een uitstekende en snelle oplossing geboden! Tevreden ik bestel hier graag weer :)

Uitstekende service

Ik had 2 koffers besteld waarvan er 1 stuk was en dit is zo netjes en snel opgelost dat we het amper gemerkt hebben. Superfijn!

Geweldige ervaring

Ik had eerst 1 koffer gekocht daarna wilde ik er nog 1 bij. De klantenservice gebeld en ze dachten gelijk mee. Volgende dag had ik m'n mooie kofferset thuis.

Super klantenservice, stuurde e-mail dat mijn adres niet juist was. Direct e-mail terug dat het is aangepast en koffer netjes de volgende dag ontvangen.

Correcte afhandeling van onze bestelling stipt en snel

Mooie degelijke koffers zoals besteld

Excellent service in terms of speed and product

Product as described, well packed and arrived on time despite crazy Black Friday. Good selection, good photos showing the details and features.

Super behandeld en daarna na ontvangst van de koffer stapsgewijs uitgelegd hoe het cijferslot werkt en deze kan wijzigen

Koffer beschadigd verpakking heel?

Mijn koffer kwam beschadigd aan terwijl de verpakking (doos) heel was. Er zat een deuk/kras aan de zijkant, echter dit viel mij pas op op de dag van vertrek. Er was toen geen weg meer terug.

tevreden

tevreden

Razendsnel bezorgd

We hadden ons al georiënteerd op de 'koffermarkt' en kwamen daardoor ook op de website van de koffershop terecht. De aangename prijs stond ons aan en na het bestellen/betalen werd de koffer ondanks de drukke periode zeer snel bij ons afgeleverd.

Super mooie koffer en uitstekende service

De koffers zijn van degelijk materiaal...heel mooi afgewerkt...praktisch .en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Handbagage koffer besteld. Juiste afmetingen voor de vliegtuigmaatschappij erbij en in een paar stappen de koffer besteld. Levering was snel met meerdere ophaal/thuisbezorgd mogelijkheden.

Snel en goed verpakt ontvangen

Goede kwaliteit koffers

Bestelling snel en correct afgehandeld

Mooi kinderkoffer, snelle afhandeling.

Goed alternatief voor koffer niet op voorraad

De door mij bestelde koffer was niet op voorraad. Er werd snel een alternatief aangeboden en na wat mailtjes werd een dag later de koffer bezorgd. Alles snel en keurig geregeld. De verpakking was wat minder, de tape liet los en de doos viel daardoor wat open.

Snelle levering. 15 November Eerste keer samsonite spinner 75 besteld maar vonden we toch veelste groot dus volgende dag retour. Daarna de 69 besteld en deze was perfect. Nu alleen nog wachten op teruggave geld dat had iets sneller gemogen. Rest prima service en track en trace.

Snel en betrouwbaar

Fijne winkel

Behiulpzaqm vriendelijk

Snel en netjes bezorgd

Fijne ervaring met Koffershop.nl! De koffer werd de volgende middag al bezorgd en kwam netjes aan in een grote kartonnen doos. De koffer was precies zoals ik had verwacht (de beschrijving en foto's op de website waren dus duidelijk en juist). Daarnaast was de communicatie via e-mail vanuit Koffershop.nl helder! Kortom: aanrader!

Vlotte levering van een prima product

Snelle levering en goede koffer

Ik had snel een vervangende koffer nodig en deze in het weekend besteld. De Samsonite die ik had uitgezocht op de website, is een goede koffer met veel ruimte maar niet te groot, heel licht en een goed slot. De koffer werd snel en goed verpakt geleverd. De eerste lange heenreis heeft ie overleefd en ik ben er van overtuigd dat de terugreis ook geen problemen zal opleveren.

Snelle levering van een goede kwaliteit koffer

Snel en vakkundig bezorgd. Mooie en stevige koffer.

Snelle levering en betrouwbaar

In het weekend een Samsonite reistas besteld en dinsdag geleverd, betaalmogelijkheden zijn uitgebreid. Overzichtelijke website en concurrerende prijzen.

Gewoon goed

Snelheid en duidelijkheid

Hoorn 418 B

2404 HL Alphen aan den rijn

Over Koffershop.nl

Koffershop.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van koffers, reistassen, rugzakken en andere reisaccessoires. Het assortiment omvat diverse merken, maten en stijlen, geschikt voor zowel korte als lange reizen. Koffershop.nl richt zich op het bieden van hoogwaardige producten, snelle levering en deskundig advies, zodat klanten de perfecte bagageoplossing vinden voor hun reisbehoeften.