Snel geleverd en vlot verlopen echt een aanrader

Mooie koffer, snelle verzending

Het is een mooie koffer. 'S middags besteld. Volgende dag thuis

Vlotte en correcte levering

Vlotte en correcte levering

snelle levering van mooie koffer Calgary, goed verpakt

Snelle levering, mooi product. Gewoon niets op aan te merken.

Uitgebreide keuze - correcte levering en dadelijke reactie bij contactname.

Ik vond onmiddellijk mijn keuze in het uitgebreide assortiment. Er was een kleine vertraging in de levering en binnen enkele uren kreeg ik antwoord op mijn verstuurde mail . Topsevice!!!

Vlotte levering

Ik had al een Travelote handkoffer en wist welke ik wilde bestellen. Volgende dag goed verpakt geleverd.

Mooie keuzes, prima bezorgd

Gewoon goed

Snel en goed

Snelle levering, goede service

Snelle levering, mooie korting

Heel snel geleverd en met de 10% welkomstkorting de goedkoopste; blij mee

goede kwaliteit

de kwaliteit van de aangeboden producten blijkt juist te zijn. Uw opmerking: voor 17.00 uur besteld en de volgende dag geleverd is door u helaas niet uitgekomen

Super blij mee

Ze zien er super mooi uit van goeie kwaliteit en stevig. Super handige eigen slot. Makkelijk je eigen code te installeren. Ben er blij mee met me aankoop. Super snelle levertijd. Mooie prijs. Het is echt een aanrader

Helemaal goed

Onze koffer werd geleverd volgens afspraak. Het is een grote koffer, die zat in een grote plastic zak, die zat weer in een grote doos, kortom goed verpakt. En helemaal gaaf, zonder enige beschadiging. En het is nog een een hele mooie koffer ook.

Bestelling kwam op tijd en product is zoals omschreven

Ben zeer tevreden met de service!

Goed op tijd geleverd , goed verpakt. Goede qualiteit

Snelle levering, keurig verpakt.

Snelle levering, keurig verpakt.

De koffers zijn ontzettend snel geleverd! Op de aanschaf kregen wij 15% korting middels een inschrijving op de nieuwsbrief. Er was even wat verwarring mbt de levertijd. Mijn vraag heb ik via WhatsApp kunnen stellen en een half uur later had ik mijn antwoord. De koffers zijn woensdagavond laat besteld en vrijdagochtend zijn ze geleverd. Helemaal top!

Uitstekende klantenservice

Helaas was mijn Travelite Airbase koffer kapot gegaan op reis. Gelukkig ben ik zeer goed geholpen door de klantenservice van Koffershop en hebben ze mij een passende oplossing geboden. Ik kan Koffershop van harte aanbevelen.

Uitstekende service en prachtige producten

Goede product informatie op de website, vervolgens snelle en correcte afhandeling van de bestelling. De website heeft een goede en veelzijdige collectie. De koffers zijn prachtig en we zijn blij met onze keuze.

Top degelijke kwaliteit koffer

Super snelle verzending van dit item. Goed verpakt . Klaar om te vertrekken en een mooi stukje van de wereld te zien !

Service uitstekend

Overzichtelijke webwinkel, enorm assortiment en informatie. Artikel opgehaald in winkel Hoofddorp na telefonisch contact. Zeer vriendelijke echtpaar,

Top snelle service

Een goede website duidelijk en overzichtelijk Veel keuze Snelle bezorging

Snelle levering, mooie koffer

De info over de keuze opties was helder. Het bestellen betalen snel gedaan. Enige nadeel is alleen levering van maandag tot vrijdag. Daar moet je wel even rekening mee houden

Goede service en snelle bezorging.

Het product wat ik gekocht heb, voldeed precies aan de beschrijving. En de bezorging was precies zo snel als beloofd. Kortom zeer betrouwbare website.

Hoorn 418 B

2404 HL Alphen aan den rijn

Over Koffershop.nl

Koffershop.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van koffers, reistassen, rugzakken en andere reisaccessoires. Het assortiment omvat diverse merken, maten en stijlen, geschikt voor zowel korte als lange reizen. Koffershop.nl richt zich op het bieden van hoogwaardige producten, snelle levering en deskundig advies, zodat klanten de perfecte bagageoplossing vinden voor hun reisbehoeften.