Persoonlijke service en snelle levering

Deze webshop geeft een geweldige goede persoonlijke service en helpen met vragen om op maat het juiste product te vinden. Makkelijk en heel snel te bestellen.

Top service!

Mijn koffer was erg snel binnen, niets te klagen.

Echt een feestje om hier een koffer te kopen.

Goede service, gewoon goede service.

Ik had een verkeerde rolkoffer ( via internet ) besteld maar kon deze zonder problemen omruilen en ook een andere kleur was geen probleem. Ook in de winkel in Hoofddorp zijn wij uitermate vakkundig en vriendelijk geholpen. Met vr gr Bas

Prima webshop. Snelle levering. Goede communicatie.

De bestelde samsonite koffer was al een bekend product voor ons. Dit keer online gekocht ipv in de winkel omdat de kleur niet verkrijgbaar was in de lokale winkel. Bij koffershop besteld en dag erna al in huis met ook nog 10 korting tov de winkel.

Snelle levering. Heel efficiënt kopen zo. Bedankt.

Duidelijke site snelle levering en een hele mooie koffer in ons bezit. De vakantie kan nu beginnen.

Prachtig

Zeer degelijke koffers.

Duidelijk en snel

Handbagage koffer van samsonite gekocht. Goede prijs. Snel geleverd met duidelijke communicatie.

Voldoet aan verwachting

Snelle levering Correcte communicatie

Blij met mijn koffer, blij met het gemak waarmee ik die bij Koffershop.nl heb kunnen bestellen

Prima website en proces van bestellen, duidelijke communicatie over de afhandeling en nette service … top!

Nog niet gebruikt

Sinds kort staat de koffer in huis te pronken, de kleur precies zo leuk als op het plaatje. Over het gebruik kan ik pas volgende maand iets melden, als ik hem gebruikt heb.

Mooi licht gewicht koffer

Scherpe prijs en snelle levering van mijn koffer! Helemaal volgens verwachting!

Prima koffers en service

Goede ervaring, betaling via mastercard ging moeizaam anders 5*

Uitstekende en klantvriendelijke benadering van begin tot eind!

Voor het eerst een bestelling gedaan. De betreffende tas was in de winkel niet beschikbaar maar had deze wel de zelfde dag nodig (cadeau). Er is alles in het werk gezet om de tas te leveren en dat is gelukt!! Top, top, top en nog eens TOP!

Geweldige winkel,snel geleverd en netjes verpakt.

Geweldige winkel,snel geleverd en netjes en goed verpakt. Met de welkomstcode leuk om meteen twee koffers te bestellen!

Prima service!

Tijdens het bestelproces ging er wat mis met de betaling. Werd telefonisch gelijk opgelost! Top geregeld!

Super service.

Hele goede service: mijn kortingscode kwam na de bestelling en de opgave brief. Een belletje en wat overleg en alles was geregeld. Koffer werd de andere dag afgeleverd. Korting werd alsnog verrekend. Nogmaals Super.

super goede service

Ik had een koffer besteld maar kreeg dezelfde dag een email dat mijn gekozen kleur uitverkocht was. Er werden mijn 2 andere kleuren voorgesteld en nadat ik mijn keuze had gemaakt werd de koffer dezelfde dag nog verstuurd ende volgende dag bezorgd. Ook kreeg ik 2 emails waarin stond dat de verandering was verwerkt en dat mijn koffer klaar lag op het afhaalpunt dat ik had aangegeven. Super dat ik meteen reactie kreeg op mijn email en dat de levering zo snel was. Michiel, Apeldoorn

Snel en mooie koffer! Ziet er degelijk uit!

Erg tevreden!

Prachtige koffer en een snelle levering!

niets op aan te merken

Bestelling en bezorging verliep prima en ook een snelle levering. Daarom kan ik heel kort en bondig zijn. Ik had mij aangemeld voor de nieuwsbrief en ontving een kortingscode. Was geweldig en kon ik direct toepassen en korting krijgen, in een woord geweldig!

mooi koffer rolt goed en er kan veel in

Fenomenaal!

Goede service, snel bezorgd, koffers 100% naar wens. Erg tevreden!

Práchtige kofferset

De zwarte kofferset (75 cm en 55 cm) met 4 softwieltjes ziet er stevig en mooi uit. Het ingebouwde cijferslot is erg praktisch en fijn.

Hoorn 418 B

2404 HL Alphen aan den rijn

Over Koffershop.nl

Koffershop.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van koffers, reistassen, rugzakken en andere reisaccessoires. Het assortiment omvat diverse merken, maten en stijlen, geschikt voor zowel korte als lange reizen. Koffershop.nl richt zich op het bieden van hoogwaardige producten, snelle levering en deskundig advies, zodat klanten de perfecte bagageoplossing vinden voor hun reisbehoeften.