Goede duidelijke website. Koffer uitgezochte en binnen 2 dagen in huis.

Proffesioneel

Erg professioneel en klantvriendelijk komen hun beloftes altijd na en bellen als het niet gaat lukken toppers.

Prima product snel geleverd

Super vriendelijk, snel en perfecte service

Een hoop bedrijven kunnen een voorbeeld nemen aan dit bedrijf, perfecte service

snel geleverd en goedkoop

samsonite trolley, snel geleverd en goedkoop

Mijn betaling was niet goed gegaan door een mail te sturen is alles netjes en correct opgelost.

Top bedrijf

Voor de eerste keer besteld. Kreeg ik 10% korting. Mooie koffer , precies zoals beschreven. En een snelle levering. Ik raad het zeker aan hier te bestellen

goede service, snelle levering.

Wij hebben een koffer besteld. De volgende dag al in huis. Alles keurig verpakt en geleverd. Top! Wij zijn er blij mee.

Snelle verzending, groot assortiment en goede service!

Goeie service

Goed geholpen en bestelling was volgende dag al binnen.

Goedkoop en zeer snel geleverd.

Had twee koffers gekocht welke zeer snel geleverd werden en tegen een mooie prijs.

Super snelle levering

Heel tevreden met mijn aankoop!

Top!!

Een mooie koop en snelle levering!!

Snelle goede levering en product zoals verwacht

Koffer was goed geprijsd en werd in minder dan 24 uur geleverd. Top!

Snelle levering, goede prijs

Super snel geleverd tegen een goede prijs, een aanrader wat ons betreft

Kwaliteitsproducten snel geleverd voor mooie prijs

waliteitsproducten snel geleverd voor mooie prijs

Betrouwbaar en goedkoop

Binnen één dag geleverd, goed verpakt én de koffer was goedkoper dan elders.

Goed product, snelle levering

Erg blij mee

Fantastisch product en supersnel geleverd!

Goed.

Tip aan de koffershop, Vermeld bij grotere pakketten dat hij niet op een service punt afgegeven kan worden als je niet thuis bent. Gelukkig had ik een thuiswerkdag, dus is alles goedgekomen.

Zeer goed en degelijk

Wij hadden onze koffer de volgende dag al in huis. De koffer is zoals de beschrijving zegt, licht gewicht, rijd soepel en de middel maat is groot genoeg voor ons.

Supersnelle en goede levering.

Supersnelle en goede levering. Weer nog een zeer tevreden klant. Bedankt!

Snelle service!

Ruïne keuze kwaliteits koffers en snelle verzending. Blij met mijn knalgele samsonite, koffers mogen eruit springen dus kies ik voor iets leuks en die keuze is er hier.

Alles super

Hoorn 418 B

2404 HL Alphen aan den rijn

Over Koffershop.nl

Koffershop.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van koffers, reistassen, rugzakken en andere reisaccessoires. Het assortiment omvat diverse merken, maten en stijlen, geschikt voor zowel korte als lange reizen. Koffershop.nl richt zich op het bieden van hoogwaardige producten, snelle levering en deskundig advies, zodat klanten de perfecte bagageoplossing vinden voor hun reisbehoeften.