Goede koffer, goede service

Koffer besteld en redelijk snel ontvangen. Er ging wat mis bij het bedrijf wat de koffer moest leveren, koffershop is daar achteraan gegaan. Heb de koffer hierdoor nog op tijd ontvangen voor mijn reis.

Fijne webwinkel

De website heeft een makkelijke zoekfunctie. Het bestelproces is eenvoudig en de levering met Dhl is top. Producten hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding dus ik zal zeker nog eens bestellen.

Uitstekend!

Alles is perfect.

Hele snelle service .

En alles naar wens verlopen .Zeer tevreden met mijn aankoop.

netjes en keurig geleverd

Super blij met mijn nieuwe mooie koffer

Perfecte en correcte levering

Van bestelling tot levering was alles heel goed geregeld. We werden goed op de hoogte gebracht van elke stap, tot we de koffer ontvingen.

Goede en snelle levering en ook nog een leuke prijs.

Wat een praktische tas/koffer. Veel vakken, goed in te delen.

Kan meer in dan ik dacht. Scheiden van spullen praktisch. Veel vakken om spullen te kunnen verdelen, wat makkelijk zoekt. Stevige materialen gebruikt. Kan tegen een stootje. Top kleur, niet tuttig :)

Makkelijke website. Veel keus. Snel en netjes geleverd

Makkelijke website. Veel keus. Snel en netjes geleverd.

Vlotte service !!

Vlotte zending!

Zeer snelle levering van Koffershop

Lichtgewicht Samsonite met toch stevige wielen

Mijn koffer werd keurig verpakt en snel geleverd. Prima service!

Super Super

Koop regelmatig artikelen via websites. De service van de Koffershop is super. Heb dat weinig meegemaakt. Mailtjes worden direct beantwoord. Grote koffer ruilen voor kleinere ging zonder problemen. Ook het te veel betaalde geld werd direct teruggestort. Ook deskundigheid is Top. Als ik ooit weer koffers ga kopen dan is er voor mij maar 1 adres, de Koffershop. Beveel de Koffershop iedereen aan.

Zeer tevreden met mijn bestelling

Prima! Snelle levering, goede prijs, en goed products

Perfecte koffer voor een goede prijs

Groot aanbod met goede prijzen. En ook snel geleverd.

Eenvoudig en snel

Snel en gemakkelijk besteld en bezorgt... 100%top

Perfecte service en koffers. In één woord ,DOEN

Mijn eerste maar zeer zeker niet de laatste bestelling wat ik hier zal doen. Ook perfect geleverd in goede stevige verpakking. Nogmaals dank!

Snelle service,goed product

Heel goed.

zondag besteld en woensdag morgen ruim binnen de afgesproken tijd in huis . En zeer voordelig geprijst.

Snelle bezorging

Duidelijke website en de koffers werden vlot bezorgd. De koffers zelf ook tevreden over en zoals beloofd zijn ze erg licht.

Snelle levering afspraken komen ze na

Great purchase

Great service, quick delivery, and excellent original products.

Komt na wat ze beloven.

Donderdag 3x URBAN TRACK DUFFLE WHEEL M DARK KHAKI besteld en vrijdag al in huis. De Koffershop komt na wat ze beloven.

Niet aan de verwachtingen voldaan. Laatste keer dat ik hier heb besteld.

Op maandag drie producten besteld die op de website als voorradig werden aangegeven. Op dinsdag mail gekregen dat 1 van de producten toch niet op voorraad is maar wel in andere kleur. Aangegeven slechts de twee andere producten te sturen. Die worden op woensdag afgestuurd en op donderdag door PostNL geleverd maar niemand thuis. Van Post NL bericht gekregen dat het af te halen is op een service punt op nader aan te geven datum en tijdstip. Nu zaterdag avond nog niks ontvangen en geen enkel bericht wanneer we het kunnen verwachten. Alles bij elkaar zeer slechte ervaring met Koffershop.NL en PostNL. Zowel voorraadbeheer als uitlevering hebben ze niet op orde.

Snel binnen

Snelle levering van mijn Samsonite koffer. Deze koffer heeft mijn man al in het zwart, en gaat al heel wat jaartjes mee. Dus nu heb ik ook een Samsonite koffer genomen.

Hoorn 418 B

2404 HL Alphen aan den rijn

Over Koffershop.nl

Koffershop.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van koffers, reistassen, rugzakken en andere reisaccessoires. Het assortiment omvat diverse merken, maten en stijlen, geschikt voor zowel korte als lange reizen. Koffershop.nl richt zich op het bieden van hoogwaardige producten, snelle levering en deskundig advies, zodat klanten de perfecte bagageoplossing vinden voor hun reisbehoeften.