Goed product, goede service, goede prijs

Na onderzoek op internet besloten 2 Samsonite koffers te kopen. Koffershop bood deze koffers het voordeligst aan. Volgende dag koffers al geleverd! Met de mogelijkheid om ook achteraf te betalen, vind ik dit prima winkel en zou volgende keer weer bij Koffershop kopen!

Goede en snelle service

Besteld en de volgende dag al thuis. Toppie

Slechte kwaliteit. Ritssluiting tijdens reis kapot gegaan

Ik heb twee groot formaat reistassen gekocht voor onze reis. Deze review schrijf ik tijdens deze reis omdat de tassen beide kapot zijn gegaan. Bij de ene is de ritssluiting kapot gesprongen zonder dat de tas te vol zat (we maken een rondreis door Thailand dus hebben bewust weinig mee). Bij de ander is bij de eerste keer gebruiken er van, de schouderhengsel losgeknapt. Het waren geen dure reistassen maar desalniettemin verwacht ik dat ze iets langer dan 1 reis meegaan… Jammer. Bij terugkomst neem ik contact op met de verkoper want dit zou niet moeten mogen gebeuren.

Maandag een samsonite koffer besteld en dinsdag al in huis ! Topservice

Makkelijke website, goede prijzen, snelle levering Topservice

Geweldig snelle service

Mijn vorige koffer was gesneuveld op het vliegveld en in mijn zoektocht naar een nieuwe koffer, Samsonite Essers, kwam ik bij de koffershop. Mooie koffer gevonden en met gratis digitale weegschaal de volgende dag al in huis, geheel naar tevredenheid. De koffer is top, degelijk met goede sloten en ik hoop er lang mee te doen. En als mijn echtgenoot een nw.koffer nodig heeft dan wordt dat ook een Samsonite vd Koffershop

Snel verzonden

Snel verzonden in originele verpakking. Geen verbeterpunten te bedenken.

Geweldige service en goede communicatie

Mijn koffer bleek niet op voorraad, ik werd direct geïnformeerd, oplossingen geboden en op de hoogte gehouden van de voortgang. Super vriendelijk en heel erg klantgericht.

Goede en snelle service Kwaliteit producten

Site overzichtelijk en koffer snel geleverd!

Zeer snelle levering en een goede klantenservice

De koffer die ik had besteld was niet (meer) leverbaar in die kleur. Die terug koppeling kwam zeer snel. Aangegeven dat ik de koffer liever in een andere opvallende kleur had (geel) en die werd dan ook de volgende dag al geleverd.

Service gewoon niet van deze tijd

Wat een geweldige service. Samsonite koffer gekocht. Bij het inpakken bleek de koffer niet naar behoren te functioneren. Doorverwezen naar Samsonite, niet tevreden antwoord. Terug naar,,koffershop.nl” We zijn wel vertrokken met deze koffer, kon niet anders. Terug van de reis en contact opgenomen. DIRECT ACTIE: ER WORDT GELIJK EEN NIEUWE KOFFER OPGESTUURD EN ,,KOFFER.NL” ZOEKT HET UIT MET SAMSONITE. TOP TOP TOP‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Ik reis veel en mijn koffer koop ik voortaan bij koffer.nu Jan en Ruth

Leveren snel en voor een goede prijs

Snelle levering voor een goede prijs

2 koffers besteld

Ik heb blauwe koffers besteld en kreeg kort na mijn bestelling te horen dat er maar 1 blauwe koffer beschikbaar was. Dat was een foutje in het systeem kreeg ik te horen. Best wel jammer en eerlijk gezegd een beetje teleurgesteld. Kreeg van de dame een voorstel om dezelfde koffer in het grijs te nemen. Wat ik wel netjes vond. Ik heb uiteindelijk de bestelling omgezet naar 2 grijze koffers. Mooie oplossing en goed van de klantenservice dat ze meedenken!

Fantastisch fijne online shop

De keuze is uitgebreid, de levering supersnel, en de artikelen van goede kwaliteit, bovendien scherp van prijs, ik zou zeggen zoek niet verder, een top shop .

Perfect!

Alles was prima geregeld!

Excellent quality of service

Very happy to see thé welcome offer from Koffershop and as I was looking to buy a Samsonite product that I found on the site of Koffetshop with a good price and having on top the welcome discount, I bought the product and I am very pleased with the purchase I did. The delivery was fast and I had all information about order tracking. Continue with this quality of service that certainly you will continue to be successful in your business.

Stipte en verzorgde levering

Makkelijk navigeren op de site. Snelle afhandeling van bestelling. Concurrerende prijzen.

Zeer slecht

Mijn bestelling is na een week nog steeds niet geleverd Zonder een leverdatum te laten kennen

Prima service!

Na bestelling bleek bestelde kleur van de koffer niet op voorraad. Werd netjes en vlot excuses voor gemaakt en prima alsnog opgelost. Inmiddels is de koffer in andere kleurstelling geleverd. Prima service! Een aanrader.

Geweldige service!

We kregen vlak voor onze trip naar Schotland, een andere koffer geleverd dan besteld. Omdat er weinig tijd voor vertrek was, kwam iemand van het bedrijf op 2e pinksterdag persoonlijk de koffer omruilen. Wat een topservice!

Vlotte bestelling en levering van de koffer!

Goede ervaring met koffershop.nl Koffer uitgezocht, besteld en de volgende dag reeds geleverd. koffer ziet er goed uit. Het enige wat ik een beetje miste was een korte gebruiksaanwijzing voor de sluitingen en het instellen van het cijferslot; ik heb me echter gered door het zelf uit te proberen en op internet zoeken.

Prima prijs en communicatie

Goede prijzen met een groot aanbod. Jammer en onhandig is dat een bestelling van 2 koffers die gelijkertijd worden besteld, in twee zendingen op verschillende dagen worden bezorgd.

Heel snel geleverd en goed verpakt… top !

Stevige mooie koffer

Wij hebben vorige maand 2 Samsonite S'cure Spinner 69 petrol koffers gekocht en vorige week gebruikt. Ze zijn mooi van kleur en voldoende ruimte voor 3 personen voor een weekje weg en 20 kilo per koffer. We hebben gezien hoe ze in Griekenland de koffers uit het vliegtuig gooien! En zonder krassen zijn ze weer in Nederland gekomen. Voor ons zijn deze koffers ideaal.

Bij de winkel geweest in Hoofddorp om naar de koffer te kijken. Werd daar goed geholpen. De koffer werd speeding bezorgt en ik ben er erg blij mee!

Hoorn 418 B

2404 HL Alphen aan den rijn

Over Koffershop.nl

Koffershop.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van koffers, reistassen, rugzakken en andere reisaccessoires. Het assortiment omvat diverse merken, maten en stijlen, geschikt voor zowel korte als lange reizen. Koffershop.nl richt zich op het bieden van hoogwaardige producten, snelle levering en deskundig advies, zodat klanten de perfecte bagageoplossing vinden voor hun reisbehoeften.