Degelijke koffer

Tot nu toe een hele degelijke koffer. De mogelijkheid om de koffer nog groter te maken is heel handig.

Prachtige koffer

Koffer voldoet perfect aan mijn verwachtingen!

Snelle levering, zorgvuldig verpakt, super tevreden

Prima assortiment, snel verzonden

Zeer tevreden met de koffer op het eerste gezicht. Assortiment is prima, niet het allergrootst maar voldoende. Snel verzonden.

Precies voor mijn doel: werk en vakantie

Ik had een handige maar vooral sterke rolkoffer nodig voor mijn werk: olie-/acrylverfkisten, penseelkist, informatiemappen, maar ook etuis met schrijfwaar, reispapieren, gemakkelijk te rijden door de stad van auto naar Cultuurcentrum en weer terug. Maar ook een handige koffer voor reisjes en vakanties. Voor het eerste doel haalde ik de voerigen eruit, voor het tweede doel gingen ze er weer in vanwege de handige onderverdelingen. Nu in mijn praktijk was het de perfecte oplossing. Maar ook de levering: even een paasdag voorbij, kwam mij bestelling na een dag bij mij afgeleverd. Eerlijk is eerlijk: een perfect product afgeleverd op de perfecte plek op een perfecte tijd. Chapeau!

Overzichtelijke webshop, snelle levering

Ik zocht een grote reiskoffer. Via de webshop van koffershop.nl zo gevonden. De samsonite koffer is deze week al mee op vakantie en is werkelijk fantastisch! Licht, stevig, rolt soepel en kan erg veel in. Ik ga dezelfde direct ook een maatje kleiner bestellen voor mijn vriendin.

Snelle levering en hele goede service

Aan de telefoon werd ik heel goed geholpen met een probleem op lossen.

Mooie en goede koffer en binnen 24uur geleverd!! Helemaal top

Super snelle levering

Besteld en de volgende in huis…keurige nette levering en zonder problemen. Top

Supersnelle levering! Valiezen intact op eerste zicht.

Op tijd geleverd, duidelijke communicatie, alles top.

Zeer snelle levering en duidelijke site

Mooi product en snelle levering. En scherpe prijs.

Heel tevreden!

Een vlotte afwerking van mijn bestelling en prima service toen de door mij gekozen kleur niet op voorraad bleek. Maar vooral erg blij met mijn nieuwe koffer die helemaal voldoet aan de verwachtingen!

Snelle levering en overzichtelijke webshop

Goede prijs & snelle verzending

Snelle verzending. Welkomstkorting. Fijne prijs.

Goed en snel

Snel en goed ontvingen we de koffer

netjes op tijd afgeleverd

goeie ervaring maar geen sleutel bijgrkregen

Prima service!

Snelle levering van de bestelde koffers. Na retourzending in verband met onjuiste afmeting snelle terugstorting van de aankoopprijs.

Fijne webshop

De volgende dag keurig geleverd. Artikel zoals beschreven

Prima koffer tegen een scherpe prijs

Snel en accuraat een prima koffer geleverd tegen een zeer scherpe prijs.

Snelle levering, denkt mee in oplossingen, klantvriendelijk.

Top, correct

Snel geleverd alles is zoals beschreven tiptop in orde

Goede ervaring

Makkelijk bestelproces, snelle levering. Dus positief!

Fijne tas, goede maat en mooie kleur.

Het is een fijne tas, gemaakt van goed materiaal. De kleur groen is erg mooi. Ik heb goede service gekregen bij de koop van de tas. Erg blij mee.

Snelle verzending

De koffer vroeg avond besteld en de volgende dag al in huis. Top! Verder ook een prima prijs, goede koffer!

Hoorn 418 B

2404 HL Alphen aan den rijn

Over Koffershop.nl

Koffershop.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van koffers, reistassen, rugzakken en andere reisaccessoires. Het assortiment omvat diverse merken, maten en stijlen, geschikt voor zowel korte als lange reizen. Koffershop.nl richt zich op het bieden van hoogwaardige producten, snelle levering en deskundig advies, zodat klanten de perfecte bagageoplossing vinden voor hun reisbehoeften.