Overzichtelijke website en snelle levering

Fijne website met ruime keuze. Koffer was de volgende dag al geleverd in keurige staat. Aanrader!

Mooie lichtgewicht koffer

Rolt als een machientje. Cijferslot ook niet moeilijk in te stellen. Snel geleverd.

Snelle service en correcte afhandeling van de bestelling

Pakket werd nog de dag van bestelling verzonden. De bestelde Samsonite koffer was een van de weinige beschikbare die we op internet konden vinden van die specifieke kleur. Top!

Super tevreden!

De bestelling werd snel geleverd, heel fijn dat de tas in de koffer gedaan was en dat het niet twee pakketten waren. Verder alles keurig in orde en precies volgens verwachting!

Bestelling op een duidelijke website en snelle levering.

En het was de goedkoopste!!!

koffers

mooie koffers,en goede kwaliteit snel bezorgd,en vriendelijke bezorger.

Goeie service snelle levering

Top product, snelle service en levering ben er blij mee :)

Supersnelle levering en prima klantenservice

Koffer was de volgende dag al geleverd. Helaas hadden ze een maat kleiner verstuurd dan ik had besteld. Een Whatsapp bericht gestuurd en meteen de volgende dag de juiste maat ontvangen. Keurige reactie met excuses. Iedereen kan een foutje maken, maar als je het dan zo snel herstelt en netjes excuses maakt, krijg je van mij een 10!

Snelle levering en goede prijzen

Enige tijd gezocht waar ik het best een nieuwe handbagage koffer kon kopen. Koffershop heeft de beste (scherpe) prijzen, belooft snel te leveren en het allerbelangrijkste: dit komen zij ook na! Geleverd binnen 1-2 werkdagen, netjes verpakt, niets op aan te merken. Volgende keer weet ik zeker dat ik weer bij Koffershop terecht kom!

Komt keurig afspraken na.

Hadden wel de koffer die ik zocht en leverden snel en volgens afspraak.

goede betrouwbare webshop

snelle levering; ook goede ervaring bij retourneren

Prima koffer snelle service

Hele lichte koffer van Decent besteld Prima koffer prima service

Geweldig!

Snelle levering, goedkopere prijzen dan de rest op internet. De koffers zijn super mooi en nog leuk extraatje erbij gekregen. Volgende keer bestel ik hier zeker weeer! Toppers.

Topservice

Snelle reactie nav. Mailkontact

Super, snelle levering!!❤️

Snelle levering. Super koffer van SuitSuit.

Goed produkt

Goede service.

Koffers op zondag besteld en werden dinsdag afgeleverd. Goede info op de site. En goede info over levering.

Supersnelle levering, aantrekkelijke prijs

De webshop is overzichtelijk, een mooie selectie koffers tegen aantrekkelijke prijzen. Snelle levering van mijn bestelling.

Product zoals omschreven en snelle verzending

Ik zocht en portemonnee die moeilijk te verkrijgen is. Maar bij koffershop hadden ze hem, voor een nette prijs. Product was goed verpakt en snel verzonden.

Super service

Koffer besteld op bijv maandag, e-mail zegt levering woensdag of donderdag en de bezorger brengt het al dinsdag. En ook nog een mooie koffertje.

Koffershop stuurt je snel een bevestiging van je bestelling en houdt je op de hoogte van de procedure. Zeker een aanrader!

Bestellen zeer eenvoudig en de volgende dag al geleverd, aanrader!

Product is snel en goed geleverd.

Duidelijke website en snelle levering

Leveren wat je besteld

Er is geleverd wat er is besteld. Snelle levertijd.

418 Hoorn B

Alphen aan den rijn 2404 HL