Filter

Enthousiast werd ik toen de koffer binnen kwam!!

Bestelling gezet, snelle bezorging en goeie service. Hier wordt je blij van!!! En nu inpakken en wegwezen ;>))

Scherpe prijzen en snelle levering

Shop biedt een mooi assortiment aan van verschillende producten. Deze zijn ook nog eens scherp geprijsd. De levering verliep snel en was te volgen met de track and trace code.

Nette service

Er w@s iets fout gegaan , en is netjes opgelost aanbevelen doe ik nooit.

Enorm tevreden!

Goede prijs kwaliteit, snelle service

Ik ben erg blij met mijn Samsonite koffer. Hij werd snel bezorgd en ik heb er een mooie prijs voor betaald.

Snelle en vlotte service en goedkoopste

Zeer mooie koffer en top service!

Zeer blij met de koffers! Klein probleempje gehad met TSA slot, maar dit is direct verholpen door vriendelijke medewerker van Koffershop locatie Hoofddorp.

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

Geweldige koffer

Duidelijke communicatie, snelle levering, top!

Had heel snel mijn koffer thuis

De samsonite koffer had ik de andere dag thuis is een mooie koffer ben er blij mee

Top product en dito levering!

Fijne leverancier om zaken mee te doen. Snelle levering, heldere communicatie en het product is zoals afgebeeld. Blij met mijn aankoop.

zeer snelle en betrouwbare levering

de klantenservice is niet makkelijk te bereiken maar de bestelling werd super snel en netjes verzonden, zeer goed gepakt ook, wij zijn super blij mee, dank koffershop, het gaan jullie goed

Prachtige koffer

Goede communicatie en levering

Beste prijs en vlotte levering.

Beste prijs op internet en vlotte levering via Post.nl.

Snelle en goede service. Goed verpakt. Blij met mn Samsonite!

Top service en snelle levering

Voor advies belde ik de webshop en kreeg direct Amy aan de telefoon. Zij gaf mij goed advies en heb direct de koffers besteld. Aan de telefoon gaf Amy aan dat ze direct aangeleverd zouden worden bij PostNL zodat ik ze de volgende dag in huis zou hebben. En daar was geen woord aan gelogen. Koffers zaten in de originele doos en zijn netjes bij ons aangekomen. Bedankt daarvoor!

Super mooi!

Blij met mijn aankoop

Mooie koffer voor een goede prijs en snelle levering.

Snelle levering en leuk dat er een persoonlijke kaartje bij zit.

Dikke 10!

Had mijn item snel nodig, was overal uitverkocht en de Koffershop had het nog. Besteld en daarna gebeld hoelang het duurde eer het verzonden werd? Meisje aan de telefoon gaf aan dat het die zelfde dag de deur uit zou gaan en inderdaad, de volgende dag werd het geleverd. Chapeau!

Supeer snelle service

Binnen 2 dagen geleverd Mooie koffer blij mee.

Onbereikbaar !

Koffers beschadigd binnen gekregen hoezen in de verkeerde kleur en ik krijg op geen mogelijkheid contact met jullie!

Om 15.30 uur heb ik mijn bestelling geplaatst, binnen 5 minuten had ik al een track&trace code. Volgende dag stond mijn koffer voor de deur. Mooie Samsonite koffer, uitstekende kwaliteit! Heel erg tevreden!!

Super goede service en snelle reactie

Na een berichtje te hebben verzonden kreeg ik heel snel al een keurig goed uitgelegd antwoord retour. Keurig goed bedrijf dat snel leverd en afspraken waar maakt. Een echte aanrader!

Goede website-afhandeling, snel geleverd en alles klopt.

Goede website-afhandeling, bedrijf komt betrouwbaar over, snel en in een degelijke verpakking geleverd en alles klopt bij aflevering.

418 Hoorn B

Alphen aan den rijn 2404 HL