Filtre

Top geregeld en snelle service!

Voor ons disco feestje, was het een prima outfit, en een snelle levering. Zo dag besteld maandag geleverd. Goede en nette verpakking.

1ste klas service

Zeer tevreden over het product en snelle verzending

Veel keus en kwalitatief prima!

Ook de levering snel en netjes

Snelle levering en duidelijke website

Op de website worden goed en duidelijk de levertijden gemeld en de keuzes die je hebt. Heeeeel veel keus qua feestkleding. Erg fijne webwinkel!

Makkelijk met bestellen en betalen en met 1 dag geleverd Goede service

Goede prijs, snelle verzending

supersnel

snelle levering, niks op aan te merken!

fantastisch

Ik was de (ongewilde) ster van de avond op ons verjaardagsevenement 'ABBA4YOU' voor het vijfjarig bestaan van het inloophuis Casa Callenta (voor mensen met en na kanker). Ik kreeg tal van complimenten van de aanwezige feestvierders ;-).

Dikke vette prima!

De outfit was exact zoals beschreven en past perfect. De verzending was ook heel snel. Aanrader!

Prima ding

Ja wat kan ik zeggen. Het is een cape en een hoed. Het is een prima prijs, je moet niet te moeilijk doen man.

correct

correcte afhandeling snelle levering

Snel en correct

Steeds een snelle en goed levering .

Goede klantenservice!

De verpakking was niet heel, en er miste een onderdeel van de outfit. Klantenservice reageerde direct op mijn bericht en kwam meteen met meerdere oplossingen waaruit ik mocht kiezen. Ook snelle levering! Tevreden dus.

Top Service

Wij hebben vorige week voor een foute party kleding besteld. Binnen een dag alles in huis en super netjes. Wij zijn super tevreden over de service en kwaliteit.

Geweldig!

Ik had last minute een outfit nodig voor een Halloween feest, stuitte op deze website en heb het de volgende dag binnen gekregen, precies op tijd voor het feestje!

Gewoon geweldig

Erg blij met de toegezonden spullen en zeer snel in huis

Super klantenservice

Door een misvatting was mijn levering later dan gedacht. effe de klanten dienst gebeld en die hebben me direct geholpen met de levering te vervroegen en alle andere nodige zaken te regelen.

Positieve ervaring

Netjes optijd bezorgd (volgende dag). Compact en duurzaam verpakt. Nadeel is dat één van de verpakkingen was dubbelgevouwen.

Eerste keer niet binnen gehad

Maar altijd netjes te woord gestaan en het is snel verholpen dus zeker mij complimenten aan hun zeker vaker bestellen

Snelle goede levering

De bestelde items zijn snel en netjes geleverd ook is de kleding van goede kwaliteit

Het klopt wat er staat, snelle levering en een top uitstraling.

Mijn ervaring is erg goed, goede pasvorm, maattabel klopt, kwaliteit van de kleding is wat je kan verwachten. Gewoon goed!

Mooi jasje en super snelle service!

Ik had snel een quizmasterjasje nodig. Gelukkig kon ik er bij jullie een bestellen met een 24-uurslevering. Het jasje was er ook daadwerkelijk binnen 24 uur. Top! Ook de kwaliteit van het jasje is goed. Degelijk en mooie pailletten!

Snel geleverd, makkelijk besteld, goed op de hoogte gehouden.

Zondagnamiddag besteld, maandag al in huis! Alles netjes ontvangen zoals zoals verwacht, niets op aan te merken.

super fijn !

het product wat ik besteld had was optijd binnen! daarnaast past het pak mij perfect!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW