Snelle levering en prima product

Uit de prima opgezette website was het voor mij een appeltje-eitje een keus te maken. Hierna kwam de bestelling conform de toegezegde levertijd netjes binnen. Mooi jasje, prima kleurtjes dus het feest kan beginnen.

Super goed product

Last minute nog een verkleed pak voor mijn kindje moeten kopen. Deze past perfect en is gemaakt van goede stof. Het zijn verschillende lagen, waardoor je een laagje kan uitdoen moest het te warm zijn.

Heel aangenaam.

Ik had geen problemen met het vinden van het product, betalen of aankrijgen van het product. Dat is heel aangenaam. Ook is het product van goede kwaliteit.

De kostuums van feestkleding zijn oké en worden op tijd geleverd!

Vlotte afhandeling

Top service. Snelle levering. Niets op aan te merken.

De dienstlevering was perfect. De avond ervoor besteld en al de volgende dag om 13h geleverd. Product was perfect zoals omschreven op de website.

Super fijne en snelle service!

De bestelling was super snel in huis en volledig naar wens ! Heel blij met de service :)

Het feest kon direct beginnen

Vlot geleverd, zelfs een dag eerder dan aangekondigd waardoor het feest direct kon beginnen.

Goed snel mega piraat vasteloavend samen

Alaaf

Helemaal top; zelfs 1 dag eerder geleverd dan verwacht!

Politiekostuum voor mijn dochter is zelfs 1 dag eerder geleverd dan verwacht. Wat een service! En fijne communicatie via de mail!

snel geleverd, producten zoals omschreven

snel geleverd, producten zoals omschreven

Gelukkig paste het.

Ik bestelde een maat L, op de verpakking stond maat L, maar de kledij was in maat M. Gelukkig paste het.

Pasvorm goed

Was goed en netjes ingepakt . Pasvorm was ook goed en goede service

Een maat groter paken dan dat je hebt dan is het oerfect

Simpel,snel, super duidelijk

Bestelling makkelijk te volgen. Contact met het bedrijf is makkelijk

Snel geleverd en netjes verpakt

Veel te klein

Regenboog panty besteld voor Carnaval. Maat 11-14 jaar maar mijn dochter van 9 past er helemaal niet in.

Prima artikelen en snel geleverd, tevreden! :)

Mooi afgewerkt. Product zoals omschreven. Maat is goed

Product als omschreven. Maar juist. Netjes afgewerkt. Snel bezorgd

Top service en kwaliteit

Super kwaliteit en prijs. Vandaag besteld en morgen in huis. Doen wat ze beloven. Ben een zeer tevreden klant.

Gewoon slechte kwaliteit

Scheur in de kraag. Alles voelt heel goedkoop en simpel aan. De ceintuur is te kort, de hoofdband is te slap.... Het is gewoon een lap stof...zeer teleurstellend en ik trek t niet aan, ik ga het niet retour sturen omdat ik dan waarschijnlijk ook retourkosten moet betalen. Heel zonde, want over het algemeen zijn de ervaringen over eerdere aankopen wel goed.

Zeer mooi kostuum en zeer snel geleverd. Het enige minpuntje was dat ik zowel aan de vest als aan de broek loshangende draadjes moest afknippen. De afwerking van het kostuum was niet mooi maar het bederft de pret niet. Het was een super snelle levering waarvoor dank.

Snel geleverd en tevreden over bestelling

Toen mijn kleinzoon vroeg om een kostuum, voor carnaval, dacht ik niet dat ik dit ergens zou kunnen vinden, maar dat was buiten Feestkleding365 gerekend… Van de maat was ik niet zeker, maar gelukkig paste het hem en hij was er héél blij mee. Omwille van de uitgebreide keuze aan artikelen, weet ik dat ik volgende keer meteen op de website van Feestkleding365 zal gaan kijken, volgende keer!

Super snelle levering!

Zaterdag betelt en maandag al in huis! Super bedankt! Hier waren de kinderen super blij dat hun verkleedkleren optijd waren!

Vlotte levering, prijs - kwaliteit is top!

Alles is perfect verlopen. Product kwam op verwachtte datum aan. Maten die aangegeven zijn komen ook goed overeen en de kwaliteit is top! Blije gezichtjes in huis.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW