Via de maattabel kon ik heel duidelijk en overzichtelijk bekijken welke maat we nodig hadden. Bestelling geplaatst en zoals beloofd de dag erna al geleverd. Heel makkelijk site om te zoeken, snel geleverd en prima kledij.

Snel en correcte levering

Maar van kleding is correct.

ok

alles past prima dus ok

Kroon kwam kapot aan

De koningsmantel die ik had besteld was helemaal goed en prima, alleen de kroon die ik erbij had besteld kwam kapot aan. Het bedrag hebben ze meteen overgemaakt, super

De kleding werd supper snel geleverd ,de maten kloppen volledig en zeker een groot pluspunt de kleding is van zeer goede kwaliteit

komen afspraken na

Bij bestelling plaatsen werd verkeerd afleveradres ingevuld. Dit meteen gemeld en kreeg snelle reactie op mijn mail. Ik kon 2e exemplaar bestellen. !e exemplaar wat op afhaaladres (Amsterdam) ligt en niet wordt opgehaald gaat retour naar Feestkleding en bedrag wordt dan naar mij geretourneerd. Bedankt

Snel geleverd en goede prijs kwaliteit!

Bestelling werd volgende dag geleverd (op een zaterdag) en voldoet aan de verwachtingen.

top winkel met veel keuze en super snelle levering

De laatste 3 maanden een 5-tal bestellingen geplaatst. Allemaal geleverd zoals beloofd en dat is voor mij zeer belangrijk.

Supersnelle levering: ‘s avonds laat besteld en de dag erop ‘s middags ontvingen we reeds ons pakje.

Snelle en vriendelijke service en contact via e-mail

Snelle en vriendelijke service en contact via e-mail

Nu kan het feest echt beginnen!

Wat heerlijk als je voor een grote groep gewoon pasbestellingen, aanvullende bestellingen en retour kunt ontvangen en terugsturen zonder gedoe. Prettige klantenservice die je helpen en op de hoogte houden. En niet te vergeten aantrekkelijke kortingen bij grote bestellingen. We zijn er als carnavalsvereniging weer helemaal klaar voor met jullie hulp.

Precies wat we hadden verwacht

De levering was optijd en de communicatie was goed. Erg tevreden

uitstekkende kleding en levering

Ik heb onlangs voor de carnaval 2 stukken kleding gekocht deze waren te klein maar het was vrij eenvoudige om deze retour te zenden en kreeg daar vrij snel bericht van dat ze daar al ontvangen waren. Ik heb dat zelfde setje kleding weer gekocht maar een maatje groter, deze zaten keurig verpakt in een soort van opbergtas waar je na gebruik de kleding weer netjes in kunt hangen. Kleding is van prima kwaliteit. Al met al dus een snelle levering, prima kwaliteit van kleding en een goede retour service.

Erg snelle levering!

Erg snel geleverd zaterdag avond laat besteld en kom maandag het pakket thuis al verwachten. Ook was alles netjes en volledig verpakt. Volgende keer bestel ik weer hier!

kleding ziet er precies zo uit als op het plaatje, goede service

Mooie kleding, snelle levering, goede service.

Een leuk Carnavalspakje nodig en snel? Bij Feestkleding 365 slaag je wel!

Duidelijke en overzichtelijk website, ruime keus aan diverse pakken. Duidelijke beschreven wat je kunt verwachten.

Snelle service, duur retour systeem

De service was snel en duidelijk, Het retourneren wat minder (het is duur en het duurt lang)

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

De levering was snel. En kwaliteit was heel goed

Snelle levering en kwaliteitsvol product

Mijn zoontje is heel tevreden met zijn Power Ranger pak. De kwaliteit is heel goed ervan.

Snel en helder

Na mijn bestelling werd de leveringstijd geschat op zo’n 2 weken, maar het pak was de volgende dag al in huis. Super.

Top kleding

Laatst een oranje boevenpak overall gekocht. Daarvoor bij andere winkels gepast, maar deze is echt van kwaliteit. Tevreden en kom er zeker nog is terug voor nog een cv pak!

Betaalbaar en een snelle levering. Top

Zeer snelle levering

Zondag besteld en maandagmiddag pak al in huis

Prima site, snelle levering, sterke service

De site werkt zoals het hoort. Snel en overzichtelijk. Ruim aanbod, het grootste bij mijn weten. Echt top !!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW