Snelle levering en producten volgens verwachting.

Duidelijke site, met heel veel keuze. Snelle levering en de producten waren volgens verwachting.

Supersnelle service, prima product!

‘S avonds besteld, de volgende dag in huis. Razendsnelle service, fijne communicatie en een tof verkleedpak! Wat wil je nog meer :)

Super snelle levering

Super snelle levering binnen 24 uur eas mijn paket in huis. En prima kwaliteit

Zeer snelle en goede levering!

Heel handige website, leuke categorieën, op de middag besteld en een dag later al geleverd! Zeer tevreden van onze aankoop bij jullie!

Netjes geleverd prijs kwaliteit ok

Tevreden Het pakje van squidgame is wel iets fletser van kleur dan verwacht . Ook de stof is anders dan verwacht . Maar prima voor carnavalskleding. Baby accessoires ok . Niet wauw . Pamper had wat kleurrijker gemogen

Snel en effectief

Heb al veel zaken gezien waar de reclame op staat voor 15h besteld , dag later bij jou thuis ---- Bij Feestkleding was dit de waarheid . Dus beloftes worden nagekomen . Aangenaam dat het zo ook kan.

Top super tevreden

Heel vlotte levering en product voldoet 100 % aan de verwachtingen. Er volgen zeket nog bestellingen en ik prijs je aan bij vriendinnen. Love it

Snelle levering, niets op aan te merken

De bestelling werd snel en correct geleverd, communicatie verliep prima.

Super leuk

Goede keuze. Makkelijk besteld. Ziet er super goed uit. Kwaliteit is ook ect goed. Snel binnen.

Heel mooi jurkje, past goed en niet te kort waar ik wel eerst bang voor was

Super service

Na een dag al thuis geleverd, prima kwaliteit en mooie prijs!

Perfect!

Gisteren besteld, de volgende dag was het gelijk in huis!

Zeer snel geleverd. 's Avonds besteld, en dag erna 's middags geleverd.

Goede aangekomen de product

Snelle levering!

Snelle levering, goede kwaliteit!

super goed

vlotte bestelling, vlotte levering en mooi product dochter was heeeeeeel blij

Super goed

Snel geleverd en makkelijk te gebruiken

mooi!

mooie kleuren! de maat is wat nipt

De bestelling verliep soepel en de bezorging was zoals vermeld. Ik zou echter een betere omschrijving van de maten kunnen voorstellen. Het pak dat ik binnenkreeg was namelijk iets aan de korte kant, dit was niet vervelend aan het kostuum maar wel onverwacht en te voorkomen.

Snelle levering en duidelijke informatie van de klantendienst.

Geweldig snel en correcte verwerking en levering van de bestelling

Geweldig snel en correcte verwerking en levering van de bestelling

Goedkope kwaliteit na 1x dragen kapot.

De afbeeldingen online zijn mooi en lijken redelijk te doen qua kwaliteit. Als je een pakje koopt ook al is het maar 45 euro dan ga je er niet vanuit dat het na 1x dragen kapot is. De naden zijn niet goed gestikt.. waardoor het al snel scheurt en dat had niks te maken met de maat.. want die was al te groot eigenlijk. Jammer. Zou niet snel nog een keer iets bestellen hier.

snel bezorgd

Ik dacht dat ik al te laat zou zijn met het bestellen van mijn carnavalsoutfit want stel dat het niet zou passen. Maar de carnavalskleren waren er binnen 2 dagen. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer ik het pakket kon verwachten. Dus ik zou feestkleding365.nl aan iedereen aanbevelen.

Mooie stof en snel geleverd….. betaling via iDeal….. makkelijke site.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW