Mooi gekleed in 2 dagen

Overzichtelijk aanbod. Makkelijk kiezen. Volgende dag klaar voor het feest.

Goede levering en mooie artikelen

Optijd geleverd, netjes verpakt en mooie feestkleding

Snelle levering, prachtige outfit

Kwalitatieve prachtige outfit, echt een aanrader!

Uitstekend!

Super snelle levering, pakket goed in orde en heel netjes ingepakt. Top op de hoogte gehouden via de mail met informatie over verzending. Fijn bedrijf, al vaker dingen gekocht en dit blijf ik zeker doen!

Snelle levering van het gevraagde product

Ik werd al snel op de hoogte gebracht van de verwachte leveringsdatum en deze werd ook effectief gehaald , betrouwbaar dus toppie

Goed, zeer tevreden

Snel.bezorgd, product goed!!!

Makkelijke bestelling snel bezorgd

Zeer snelle levering. Ondanks dat de bestelling in de avond heb geplaatst. 24 uur later was mijn pakketje binnen.

Top kwaliteit aan democratische prijzen

De kwaliteit is top en de maat valt als beschreven. Dochterlief is er heel blij mee! En dit allemaal aan een zeer correcte prijs! En oh ja, last but not least... Daags na bestelling geleverd!!!

Super kostuum en snel geleverd!

Super leuk kostuum kostuum besteld en deze was de volgende dag al binnen. Echt heel snel! Pasvorm is ook goed. Ik zou hier zeker vaker wat bestellen.

Goede pasvorm en snelle service

!!! Top!!!

Veel keuze en snelle verzending met tracking. Prima service

Al meerder keren hier besteld, ordelijke website en steeds snelle levering.

Super snel en heel correct wat ik zeer apprecieer

Ik had wat ik bestelde dringend nodig en daar voldeden jullie perfect . Eén retour zending werd snel en heel correct afgehandeld daardoor zijn jullie voor mij een super team dank U

Snelle levering en alles in orde!

Artikels werden snel en juist geleverd, nu nog beslissen wat ik al dan niet hou ☺️

Snelle levering en mooie kleding

We hebben een thema feestje en eerst heb me zoon besteld bij jullie en dat zag er goed uit dat ik voor mezelf er ook besteld heb en ook dat was snel en goed geleverd

Besteld en geleverd volgens belofte

Vlot besteld en vlot geleverd! Levering dag nadien zoals beloofd op de site! 2de bestelling en van neide zeer tevreden!

Gewoon top!

Mijn ervaring was heel goed! Ik had een probleem met mijn artikel , en ze hebben direct voor een oplossing gezorgd! Ook heel vriendelijk! Ik raad het aan iedereen aan om bij jullie te shoppen! Prijskwaliteit!! Top top top!

Super snel en vriendelijk

Heel vriendelijk en zeer rap geleverd zou er nog bestellen!

Fijne website! Vandaag besteld, morgen geleverd! Kan niet beter!

Ontzettend goede kwaliteit en snel ontvangen!

Last minute werd ik uitgenodigd voor het vriendenweekend van mijn partner. Ontzettend leuk! Het thema is Versailles en Middeleeuwen, hier hoort natuurlijk thema feestkleding bij! Ik heb ‘s avonds laat nog een bestelling gedaan en de volgende dag was het in huis, echt mega handig. Nu zijn we onderweg naar een kasteel in Frankrijk, waar we met z’n allen verblijven. Kan niet wachten om de kleding daar te dragen :)

Kwaliteit voor een deftige prijs en snel geleverd

Het is de 1 ste keer ik hier bestel en ben heel tevreden over de kwaliteit plus het er echt uitziet zoals op de foto. De dag nadien heel netjes verpakt toegekomen en wat ik ook een groot pluspunt vindt is dat het toekwam tussen het aangegeven tijdslot zonder vertraging. Ik ga telkens hier mijn feestkleding bestellen

duidelijk en snelle levering

De website is duidelijk en overzichtelijk. De levertijd wordt waargemaakt.

Top kwaliteit, en snelle bezorging.

Een super pak, maat komt overeen met de aangegeven info in de advertentie. Gewoon supper.

Duidelijke website, vlotte afhandeling, snelle levering

Het bestellen via de website verloopt vlot en er is voldoende uitleg omtrent het product. Betalen kan via alle gangbare betaalmiddelen. De beloofde leveringstermijn wordt gehaald en het product is snel geleverd.

Snelle levering, product zoals verwacht

Ik had het kostuum (hobbit pak voor kinderen) zondag middag besteld en maandag middag kwam het binnen met de post. Het kostuum zag eruit zoals op de foto’s en de maat klopte ook. Goede prijs-kwaliteit verhouding en geeft veel plezier.

Sneller geleverd dan gepland

De website geeft duidelijk aan vanaf welke datum de bestelling geleverd wordt. Dat is al erg fijn. Na de bestelling kregen we de bevestiging dat het product een dag eerder zou komen. Erg fijn vind ik! Betalen gaat ook makkelijk.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW