Correct

Snelle, correct service

Snelle & correcte service. Artikel snel en goed aangekomen.

Leuke outfit, snelle verzending

Leuke outfit, snelle verzending

Gehad wat ik verwachtte!

Precies zoals verwacht, snelle levering!

Heel vlotte afhandeling en prima opvolging.

Na de bestelling nog eens de vraag gekregen of alles wel prima in orde is verlopen. Goede opvolging en prima service.

Makkelijk te bestellen, snelle levering. Product voldoet aan omschrijving.

Heel cool

Kind heeft het pak sinds ontvangst alle 3 dagen aangetrokken. De maat kun je prima wat groter nemen! Maat dochter 110-116. Pak van 128 gekozen en zit eigenlijk perfect

snelle en uistekende service

Ik ben zeer tevreden,mijn artikel is snel en in goede staat toegekomen. Ik zal zeker in de toekomst terug bestellen bij jullie.

Prima kleding en heel snel bezorgd

Hele snelle levering!

Ik heb kleding besteld op woensdag en dit was donderdagavond al in huis. Dit voldoet volledig aan de verwachtingen die vermeld staan op de site.

super!

4 gave halloweenkostuums gekocht, een was defect en werd meteen terug genomen en een nieuwe opgestuurd zonder enige verzendkosten. Fijne, snelle klantenservice en - natuurlijk - super kostuums om te griezelen!

Goede communicatie niet lang hoeven wachten op bevestigings mail en verzending was onwijs snel de dag erna alles al in huis

Levering is zeer snel en goed verlopen

Zeer snelle levering. Zelf sneller dan vermeld op de site. kwaliteit van de kleding is wel niet top. Bij het aandoen, was er een scheur in de naad gekomen.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Leuke accessoires gekocht voor een festival: zeer goede kwaliteit van hoed!

Alles mooi en netjes op tijd geleverd.

Al de kledij is mooi en netjes op tijd geleverd.

Netjes geleverd zoals besteld

Produkt snel en in goede orde ontvangen.

Wat er werd beloofd is uitgekomen.

Het verkleedpak was exact zoals op de website was afgebeeld. Het pakket werd heel snel geleverd, zoals aangegeven. Dus alles tip top in orde! Goede kwaliteit en service. Wij zijn zeer tevreden.

Snelle levering en goed materiaal

idem

TOP!!

Mijn artikel is juist zoals op de foto. Fijn stof en heerlijk om te dragen. Fijne kwaliteit. Zeer snelle levering en zeer overzichtelijk website! Top!

Mooi kostuum

Heel mooi kostuum. Zit mooi. Vond het wel prijzig en alles zit onder glitter als je het aan hebt.

Perfect! Goeie klantenservice

Heel vriendelijke klantenservice. Goed geholpen en namen de tijd om mij te adviseren. Heldere communicatie. Daarna snelle verzending.

Kleid wie beschrieben

Qualität des Kleides macht einen guten Eindruck. Hatte 1 Nr. größer bestellt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede omschrijving product Snelle levering

Ik kreeg mijn pakket snel geleverd. Alles was compleet. Leuke spullen.

Goede service en snelle levering!

Al vaker artikelen gekocht via deze winkel, elke keer is de levering en de service goed!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW