Super leuke kleding en accessoires!

Voor mijn zoon kleding besteld om hem om te toveren tot een echte Mexicaan. Nou dat is gelukt! Ook snel en netjes geleverd .

Bestelling was snel bezorgd. Helaas voelt de kwaliteit wel wat slecht aan.

Beetje kort, voor de rest zoals op de foto.

Goede service, goede kwaliteit

Zeer snel geleverd, netjes verpakt. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed. Volgende keer zullen we hier zeker weer bestellen.

Hele leuke safari outfit

Vaak kloppen de maten niet met feestkleding. Deze maat pas precies goed & hele leuke extra attributen. Volgende (verkleed)feestje zal ik hier zeker weer bestellen :)

Leuke feestkleding in Vikingstijl

Super snel geleverd en precies volgens plaatje. Goede maat aanduiding.

Veel voor weinig geld top

Veel voor weinig geld, en super snelle bezorging

Super vlotte levering.

Super vlotte levering zoals er gemeld stond. Zeer handig als je mail krijgt met het uur erop wanneer het zou geleverd worden en dat ze dan ook op dat uur leveren.

vlotte levering

De site is overzichtelijk, de bestelling en de levering verliep vlot. Het materiaal voldoet aan de verwachtingen en is effectief zoals afgebeeld op de site.

Snelle levering en veel keus

De webshop heeft veel keus, in verschillende maten. ook leuke accessoires. En de goederen werden snel geleverd.

Prima ervaring

Ruime keuze aan producten, bestelling erg snel in huis.

Pakket ontvangen 24u na bestelling

Pakket ontvangen 24u na mijn bestelling. Voldeed volledig aan de verwachting.

Snelheid

Erge snelle en correcte levering. Kon niet beter.

Steeds een feest

Alles komt op tijd aan en is steeds wat ik wil

Heel snel en vlot geleverd!

Geen enkel probleem gehad met de site, alle producten werden juist geleverd en ook nog eens binnen de 24u. Alles perfect in orde dus!

Super snelle levering!

Wat een super snelle levering! Alle bestelde materialen voldoen aan de verwachting. Het feest kan beginnen: alaaf!

Ook voor grote maten.

Zeer snelle levering, goede kwaliteit en maten komen overeen.

Geweldig product

Prijs kwaliteit is dik in orde

Ik ben zeer tevreden over het kostuum van degelijk materiaal.

Ik heb een priesterkostuum gekocht en deze werd meteen de dag nadien geleverd. Het kleed is van uitermate kwaliteit en ik kan het combineren met anderen voor Aalst carnaval. Top service, zeker een aanrader!

Snel en efficiënt

De website was duidelijk en overzichtelijk. Het aanbod van verschillende thema’s en stijlen is ook echt top. De leveringstijd klopt ook volledig zoals op de website staat vandaag besteld morgen thuis geleverd.

Eerste tot laatste contact is top!

Proffesioneel

Super kwaliteit en snelle levering

Geen geslijm maar echt super

Duidelijke productpresentatie, goede communicatie over de levering en afspraken worden nagekomen

Voor de eerste keer besteld op deze website. Producten zijn helder gepresenteerd en bestellen is eenvoudig. Vervolgens is de communicatie duidelijk en de verwachte leverdag / tijdstip wordt nagekomen.

Vlotte service

Het was eenvoudig om een bestelling te plaatsen. We ontvingen onze bestelling de dag nadien zoals beloofd. De communicatie verliep ook heel duidelijk! Op en top!

Snel besteld en geleverd met de juiste kwaliteit!

Snel en makkelijk!

8 Savannahweg