snelle service

goede snelle service en leuke goede items geen prullaria...

s’Avonds 22.30 bestelt de nodige inlichting gekregen via mail in welk tijdsblok de zending zou toekomen! De volgende ochtend 10.30h stond DHL voor de deur met mijn doos! Bedankt!!

Goede service en snelle levering

Binnen 24 uur had ik mijn bestelling binnen, superfijn!

De outfit ziet er in het echt nog mooier uit

Perfecte outfit voor een goud of fout party. Op de site komt de outfit niet zo mooi over als in het echt. Veel mooier en echt perfect. Ik ben hier enorm blij mee. Mooie afwerking en de maat is helemaal top. Thanks ons feest wordt mede hierdoor een geweldig feest

Leuk feestje gehad met een perfect op tijd geleverd degelijk masker

Leuk feestje gehad met een perfect op tijd geleverd degelijk masker

Mooi pak van goede kwaliteit

Het pak is van mooie kwaliteit. Let wel op de maat die je kiest, maat 48 zou overeen moeten komen met een maatje M, jasje zat perfect alleen de broek toch net te strak waardoor die helaas niet gedragen kon worden, dat is dan toch jammer voor dat geld.. Maar afgezien daarvan wel een echte eyecatcher!

Snel en juist

Juuste maaten en snelle levering

Artikel verkeerd in elkaar gezet mouwen

gebeld, meteen dat ik het kn retourneren, daarna weer nieuwe bestellen. Top service accuraat !

Ondanks dat in het begin alles fout ging bij het retourneren van mijn pakket is daarna alles perfect opgelost,

Het is helemaal volgens afspraak gegaan, vandaag besteld voor 23.00 uur de volgende dag afgeleverd. Gewoon erg goed

De levering was erg snel (zoals altijd) en de spullen zien er uit zoals verwacht.

Bevredigend

Ik heb niet veel ervaring met verkleedkleding en schrok van de kwaliteit van het materiaal. Maar gelet op de lage prijs stelt het geheel niet teleur.

TOP qualité et rapide

La qualité est top et la livraison rapide. A recommander

Als mensen je zeggen dat je hen mag arresteren, dan zie je er best een goeie agent uit :)

Samen met een vriendin ging ik vorig weekend naar Carnaval. We kozen er voor om een SWAT-pak te dragen. Heel makkelijk, goedkoop, en met een paar accessoires extra had je een volledige coole vermomming. De accessoires bij het pak zelf zijn van mindere kwaliteit, maar het pak trekt makkelijk aan en uit, en is niet te warm. Als je zelf een aantal accessoires voorziet zoals een zonnebril, heb je een complete outfit .... We hebben er een topavond mee beleefd :)

Vlotte levering sneller dan aangegeven

Snelle levering, goede kwaliteit!

Voor een team uitje hadden we allemaal dezelfde hoed besteld. De hoeden waren snel geleverd en zagen er super leuk uit ! Heel blij mee.

nog geen

Ik heb mijn pakje nog altijd niet ontvangen ben nog altijd er op aan het wachten

Hele nette kleding en accessoires.

Hele goede service, kleding enz netjes verpakt, snelle levering.

Mooie Feestkleding = plezier gegarandeerd

Zoals elk jaar vieren wij met een grote groep verkleed oud en nieuw in een gekozen thema. Ook dit jaar heb ik met plezier een kostuum van Feestkleding365 gedragen. Wij hebben weer genoten en gelachen om de meest fantastische en creatieve ideeën!! Nu al zin om er eind dit jaar weer een mooie nieuwe herinnering van te maken.

Leuk

Ook voor grote maten leuke, betaalbare kleding. Ben heeeeel tevreden met mijn aankoop.

Snel en goed

Een dag eerder dan op de site verder vertel super binnenkort nog 2 nieuwe carnaval pakken bestellen

Topservice

Topservice en snelle levering

Geen negatief woord over te zeggen!

Feestkleding365 was voor mij eerder niet bekend maar van bestellen tot bezorging super tevreden. Alles verliep super en is duidelijk. In de avond besteld en de volgende dag al direct in huis. Direct een bevestigingsmail en later een track en trace! Heel blij!

Zeer snelle levering en je krijgt wat je ziet op de getoonde afbeelding.

Heel snelle en correcte levering!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW