Sterke kwaliteit waar je meerdere dagen plezier van kan hebben

Het was een goed trainingspak met snelle levertijd en tijdens carnaval perfect!

Super service

Op het laatste moment besloten (4 dagen van te voren) om toch carnaval te gaan vieren dus iets echt nodig op het laatste moment. Hoe fijn is het dan dat je van deze winkel er van op aan kan dat je bestelde spullen ook zsm geleverd worden, netjes voor de carnaval geleverd. Top service.

Like stealing candy from a baby

Ik vond het heet prettig om het pak op de site te kopen er stond goed beschreven wat het in hield ik kreeg heel duidelijk wanneer het werd bezorgd en dat was allemaal exact dus al m er al heel goed

vlot-correct-zoasl het hoort

Alles zoals verwacht verlopen, top.

Onwijs gave unicornjurk!!

Had unicornjurkje bestels helemaal top! Zat superfijn hele fijne stof niet te warm en heel origineel kreeg veel complimenten dus super geslaagde carnaval!! En hele snelle levering helemaal TOP!

Mijn pakketje werd reeds de volgende dag geleverd zoals vermeld bij de bestelling. Zeker aan te raden.

Ruim assortiment en supersnel bezorgd

Last minute besloten om toch carnaval te vieren dus we hadden snel een outfit nodig en t liefst iets origineels.. Meteen kunnen slagen voor een voordelige prijs en de volgende dag was onze bestelling al binnen. Fijn!

Top prijs-kwaliteit

Aangekochte producten van zeer mooie en goede kwaliteit, én een zeer correcte prijs! Vlotte levering en duidelijke website.

Super fijne klantenservice

Wat een fijn bedrijf, ik had naar aanleiding van mijn bestelling nog enkele vragen. Deze kon ik eenvoudig via WhatsApp stellen. Ik had gewoon binnen 5 minuten al antwoord. Ik hang langer bij de huisarts in de wacht, dan dat ik hier een reactie kreeg. Ik ben super blij met dit bedrijf.

Prima service, voor herhaling vatbaar.

Alles kwam op tijd toe, zoals aangeven tijdens de bestelling. Verwerk en levering verliepen perfect!

Ik was wat laat om te bestellen net voor de carnaval.... Heb bij jullie besteld.... Nou echt waar... Geloof binnen nog geen 12u was t pakket thuis... Te Gek! Was zo blij....Heb een Salon aan huis... Gelijk tegen de klant verteld... Alles was goed.... Fantastisch... volgende keer bestel ik weer bij jullie.... Succes met Alles!

Snel en vakkundig verstuurd deed volledig aan mijn verwachting

Snelle levering, zo als op de foto

Erg blij met mijn aankoop

Mooie outfit voor mijn kleine meid in thema jungle

Tevreden over het kleedje en toebehoren, netjes en op tijd geleverd

Super goed

Last minute carnavalskleding gezocht en op jullie site gevonden. Yes ook de juiste grotere maten die we in de winkels niet konden vinden. En perfecte snelle levering. Top service

Al een paar keer hier besteld snelle levering volgende dag al in huis!

Super snelle levering de volgende dag al terwijl ik getver avond heb besteld. Website is overzichtelijk

Snel, belofte wordt waargemaakt!

Correcte & super snelle levering! Tevreden!

Super snel en gave kleding

Het was echt binnen een dag al binnen, echt zo snel. Kwaliteit van de pakken zijn ook echt goed. En de prijs is goed! Niet te duur niet te goedkoop, gewoon perfect. Heel blij met m’n aankoop!

Zeer snelle levering.

‘s avonds besteld en de dag nadien werd het pakket reeds in de voormiddag aan huis geleverd.

Carnaval begint bij het uitzoeken van de kleding

Thema was piraten. Leuke kleding uitgezocht. En feesten maar. Veel keuze in de webshop. Op naar volgend jaar.

GEAMUSEERD

werd zeer gesmaakt

Geweldige service

Zeer snelle levering. Woensdag besteld, op donderdag al in huis. Artikelen top in orde.

Perfect op tijd

Heb een dag van tevoren een outfit besteld en deze kwam de volgende dag in de middag aan

Goede service, snelle bezorging

Ik heb snel en goed alles ontvangen, het paste goed en heeft me reuze geholpen.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW