Heel erg goed!

Ik had met spoed een carnavals outfit nodig omdat ik vergeten was om iets te halen of te bestellen (oeps.. ;) ) Hier online een super leuke outfit gevonden en besteld! ‘s middags om 15.00 uur besteld en de volgende dag lag me outfit om 13.00 uur voor de deur! Super blij met deze super snelle service! De site werkt goed en heel makkelijk, je vult alles zo in en het is zo geregeld. Helemaal super!

Heel erg blij mee

Ik had snel nog een kostuum nodig voor carnaval, gelukkig waren ze zo snel dat deze in 2 dagen aangekomen waren. Normaal gezien is het er de dag erna maar door een vertraging duurde dit 2 dagen. Dit is nogsteeds niet lang. Met het kostuum zelf ook veel tevreden mee!

Dikke prima

Gewoon zoals het gezegd wordt zo wordt het gedaan!!!!

Kwaliteit in een wip

Eerste keer besteld en helemaal tevreden. Super kwaliteit. Goede maat. Goede communicatie. En snelle levering. Super tevreden mee! Aanrader!

Top!!!

Snelle levering/ leuke feestkleding zoals ik had verwacht!! Prima!!

Zeer snelle levering en service!

Pakketje vlot bezorgd door PostNL in België op de beloofde en verwachte bezorgdatum. Zeer duidelijk op de hoogte gebracht via mail over de bezorgingstijd. Enkel de verzendingskosten liggen nog vrij hoog, maar heb ik wel over voor deze super service! Ik bewonder de bezorgers op de baan en wil hun bedanken voor het werk dat ze dagelijks leveren!

Supersnelle levering

Op zondagmiddag besteld en op maandagmiddag al bezorgd, terwijl er stond dat het een aantal dagen zou kunnen duren. Echt top !

Super service en snel

Heel snel geleverd, ordelijk verpakt goeie service aanrader

Vandaag besteld gisteren al in huis))

Voor iedereen en voor elk feest het nodige

Uitnodigende site en een zeer groot en mooi aanbod. Correcte prijs. Vlotte communicatie en snelle levering.

Super toffe outfit gescoord!

Super toffe outfit gescoord. Zit als gegoten, netjes op maat, mooie kleuren en soepele stof om te dragen. Ik ben erg tevreden!

Snelle en complete levering

Snelle levering in de carnavalsperiode. Prima verpakt en goede communicatie. Voor herhaling vatbaar.

Mooi

Mooie producten. Redelijke prijs. Goede kwaliteit.

Super snel binnen

Wij waren voor ons idee wat laat met bestellen maar de producten werden de volgende dag nog bezorgd. Ook kon ik het pakket volgen via een link.

Feestje!!!!

Super service en snelle levering. Alles is zoals voorgesteld op de website! Goede kwaliteit van kleding.

HOP! HOP! HOP! Feestkleding365.nl aan de TOP!

Fantastisch! Besteld, betaald en snel geleverd! Hele goeie service … Prijs kwaliteit ook helemaal oké! Wij zullen zeker nog kopen bij jullie!

Onwaarschijnlijk snel!

Besteld en ik kon bijna gelijk doorlopen naar de voordeur om mijn pakketje aan te nemen. De Lady Marian-jurk ziet er geweldig uit. Mooie kleuren, heel compleet met accessoires. Allemaal geen gala-kwaliteit, maar dat was ook niet de bedoeling. Erg blij mee, dat doe ik volgende keer meteen weer!

Alles prima geregeld

Carnaval vieren gaat nu beter

Carnaval kostuum was niet compleet zonder neus. Besteld en zelfs een week vroeger dan bested afgeleverd. Dus: we gaan Carnaval vieren

Fijne webshop

Ruime collectie en scherpe prijs. Blij verrast over de snelle verzending en goede communicatie (mail) over de levering.

slecht

Er werd het foute geleverd. Ik kreeg ipv een trainingsjack een kinderpakje... Opnieuw moeten bestellen + betalen ... heb het ook niet meer kunnen aandoen voor alle activiteiten die ik wou.....

Een fijne shop ervaring

Precies wat ik zocht heb ik bij feestkleding365 gevonden voor een hele schappelijke prijs.

Snelle en goede levering.

Nette kleding en erg snel geleverd! Voor Halloween, carnaval etc. kan je hier hele goede kostuums scoren.

Fijne website, veel keus, snelle levering.

Goede ervaring, ruim assortiment en snelle levering.

‘s avonds bestellen ander dag thuis

Gewoon goed bestellen andere dag gewoon thuis

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW