Snelle levering en goede producten

Zeer snelle levering. De volgende dag nog. Zo waren mijn accessoires nog op tijd binnen voor carnaval! Ook ruime keuze aan producten. Zeker aan te bevelen.

Zeer snelle service!

Zeer tevreden! Rond 16u30 besteld en volgende dag al geleverd... En... Zoon superblij! Hier bestellen we nog zeker!

Fantastische clownsjas met strik. Hele dag met veel plezier in gelopen. Eenvoudig te combineren met een zwarte jurk en panty. Rode stip op de neus en klaar. Snelle levering.

Super snel!

Avond van te voren pas gaan kijken, er werd aangegeven dat het de volgende dag zou aankomen. Wij super blij dat het inderdaad aan kwam de volgende ochtend. Netjes verpakt ook. Een aanrader!

Kwaliteit

Van de kwaliteit van de service tot aan het product, alles was in orde en snel + goed geregeld.

Goed verpakt en vlotte levering

Snelle levering en leuk pakje voor de kleine

Goede service, snelle levering

Onlangs meerdere outfits gehaald voor de carnaval. De levering was erg snel. Binnen 24 uur had ik de kleding thuis en was ik voorbereid voor een leuk weekend. Zeker een aanrader!

Snel verzonden, leuke kleding

Mijn zoon is blij met de Zweinstijn-outfit en het werd gelukkig dezelfde dag verzonden, zodat het op tijd aankwam.

Helemaal geweldig.

Onze zoon is er super blij mee. Goede maat ontvangen daar wordt overna gedacht door jullie. Fijn stevig batman masker. Overal hele toppie

Ik heb geen ervaring

Goede service en snelle levering!

Zeer tevreden Snelle levering Goede kwaliteit

Snel thuis ontvangen!

Vanavond besteld morgen in huis, dit klopt helemaal! Zo fijn om op deze manier nog iets te kunnen bestellen zo net voor dat carnaval echt los barst. Enige is dat ik een topje heb besteld, op de site staat one-size maar werkelijk is dit een M (staat in het topje) Voor mij dus veel te groot, erg jammer. Een trainingspak voor mijn man besteld, alle maten opgemeten en volgens de metingenlijst besteld, blijkt dat het pak te groot uit valt. Maar met wat aanpassingen kunnen wij helemaal in de jaren 80's/90's op stap met carnaval!

goede en snelle service

makkelijk te bestellen en snel in huis. meer heb je niet nodig

Had niet beter kunnen zijn

Heb een pak besteld, ziet er fantastisch uit en na 1 dag al geleverd, topservice

Eerste keer bestelling geplaatst en wow, wat een service, bestelling geleverd volgens aangegeven leveringsdatum op website, kortom geen loze beloftes!!! Hier bestel ik zeker en vast nog!!! Feestkleding365.nl, jullie hebben er een heel tevreden klant bij !!! Doe zo verder !!!

Levering was super snel en kostuum was ook heel mooi

Ik ben super blij van kwaliteit van kostuum voor mijn zoon en hij heeft ook wat is meerwaarde

super

Net zoals vorig jaar kreeg ik het pakje de volgende dag binnen.

Fijn jurkje

Fijn jurkje leuke accessoires vooral voor die prijs.snel geleverd

Beste service en een zoon die dolgelukkig is!

Mijn zoon is enorme fan van Marvel en we moesten nog een kostuum voorzien voor carnaval. Gelukkig is er Feestkleding365. Ik heb een dolgelukkige zoon naar school gestuurd als de Hulk! Contente zoon, contente moeder.

FANTASTISCH

GOEDE SNELLE SERVICE

Redelijk degelijk

Jurk is erg mooi precies zoals op de foto. Echter is de stof erg dun en betwijfel ik of hij vaker dan een carnaval gedragen kan worden.

Super snelle levering!!

De pakjes waren helemaal optijd binnen, zodat we ze dit weekend met de carnaval aan kunnen! Super blij mee.

Snel geleverd en alles volgens beschrijving

Hoewel het product niet geweldig kwalitatief aanvoelt waardoor de prijs misschien een beetje hoog was, is het op zich toch allemaal volgens de beschrijving en voldoet het aan de verwachtingen.

Super en snel

Ik had snel nog een pak nodig deze dinsdag besteld en had hem woensdag al binnen, zo blij dat de levering zo snel was, want vrijdag moest ik hem al aan voor het feest. Ik blij kind blij

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW