Leuke website!

Mooie spullen en veel keus. Duidelijke foto's en alles is heel overzichtelijk. Supersnelle levering! Top!

Op en top goede kwaliteit xx

Goede en vlugge levering top materiaal zo leuk heel tevreden

Zeer snelle levering en het is top

Prijs en kwaliteit is erg goed! Pasvorm ook

Super!!!

Prima service zowel qua leveringstermijn als retourafhandeling!! Snel, vriendelijk en behulpzaam. Product is exact zoals ik deze besteld heb.

Ik had het de volgende dag al in huis en Kwaliteit is top

Snel geleverd zoals beloofd! Helaas paste het bestelde item niet helemaal en heb ik deze terug gebracht. Ook dat ging super snel bij het retourpunt in Utrecht. Volgende keer weer!

Super leuke feestkleding en een snelle levering!

Ik was weer eens veelste laat met een leuke carnavalsoutfit kopen. Door de extreem snelle levering en het brede assortiment in opties en maten heb ik toch nog een super leuke outfit weten te scoren!

Helemaal top!

Supersnelle service en heel veel keuze! Met de nodige accessoires, vonden nergens goedkoper!

Zit beter als verwacht

Enorm fijn pak van goede kwaliteit

Prima feedback m.b.t. mijn bestelling.

Zeer snelle levering nadatcis de order had geplaatst. 2 kostuums besteld. 1 teruggestuurd via de retourprocedure. Liep tegen een systeem probleem aan met het het retour melden. Mailtje gestuurd, en probleem was binnen 24uur opgelost. Prima service. Ga zo door. M.v.g. Maico

Ik ga helemaal shinen met carnaval

Rise and shine met de kleding en accessoires van jullie! Ik sta sowieso in de spotlight en ga even goed de boel op stelten zetten met carnaval!

Mijn zoontje was erg erg blij mee

Jammer dat de knoop eraf was, maar die had ik er zelf weer aangezet. Wel beetje duur voor matige stof

Supersnel!

Ik ben heel blij met mijn bestelling. Eerst en vooral was ze er supersnel. Dinsdagavond om 21u besteld en in België geleverd op woensdagnamiddag. Wauw! Alsook keileuke en netjes verpakte materialen. Een aanrader voor de toekomst! Bedankt!

Snelle bezorging ook in drukke carnavalstijd

Ik vind dit bedrijf altijd vlot bezorgen en altijd netjes wat je besteld hebt. Heel prettig.

Fijne online winkelervaring

Heel veel keuzes, snelle afhandeling van bestelling en ook - zoals vermeldt op de website - de volgende dag geleverd.

Voor het eerst besteld hier op de website en snelle levering gehad .. kindjes waren tevreden en waren mooi gekleed met carnaval op school !

Efficiënt

Als je de definitie leest van efficiënt betekend dit met zo min mogelijke inspanning zo veel mogelijk resultaat behalen, wel dat is mijn ervaring bij deze winkel. Je zoekt , je bestelt en voor dat je het weet is het geleverd. Uitstekende service!

Goede service. Pakketje netjes en verzorgd geleverd. Volgend jaar ga ik zeker een nieuw pak bestellen dankjulliewel

Dé feestkledijwinkel !

Groot aanbod, heel goede prijs/kxaliteit verhouding. Zeer snelle verzending. 1 van mojn bestelde en reeds betaalde artikelen was niet in stock, maar in hebben me zelf gecontacteerd, en hadden heel goede oplossingen! IK bestel vanaf nu steeds mij carnavalskleding hier !!

Was snel aangekomen viel wel wat kleiner uit dan verwacht maar is niet erg

Goede carnavals service!!!!

Bestelling makkelijk te plaatsen en snel geleverd. Helemaal klaar voor Carnaval 2024:):)

De dag na bestelling alles gekregen. Top !!

De dag na bestelling alles gekregen. Top !!

Werelds

Top service, snel bezorgd. Retourneren is makkelijk. Fijne site om op te winkelen voor carnaval. Helemaal top!

Snelle levering, goeie kwaliteit en goeie service!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW