Hier begint het feest!

Overzichtelijke website met veel keus, goede beschrijving van het aanbod met realistische foto's. En een supersnelle levering van je bestelling.

Snelle en zorgvuldige service

De bestelling is zoals afgesproken de volgende dag in huis. Zorgvuldig ingepakt dus perfect!

Geweldig!

Artikel van goede kwaliteit en super snelle service, gepaard met een vlotte levering. Hier bestel ik zeker nog!

Mooi pak, snelle levering

Mijn zoontje is helemaal in de wolken met zijn “S.W.A.T.” pak. Helemaal geschikt voor zijn boeven/politie feestje. Maat zoals beschreven en snel geleverd. Helemaal blij mee!

Goeie service

Snelle juiste levering.

Waardeloos

Het ene zat totaal geen rek in het stof en bij het boeken pak binnen 1 keer wassen tekst eraf...

Mijn kleinzoon heel blij gemaakt met zijn Mickey Mouse pak!

Snelle levering!

Snelle levering en correcte beschrijving van het bestelde pakket

Hebben 20 pietenpakken besteld. Allemaal voorradig op diverse plaatsen. Binnen 10 dagen waren ze allemaal ( wel verdeeld ) geleverd. Al met al, zeer tevreden.

Snelle levering, kwaliteitscol product

De bestelling was hier op één dag en het kostuum is kwalitatief.

Prima jurkje

Was wel even bang aan de hand van de levertijd reviews maar het Jurkje werd de volgende dag geleverd. Voldeed prima. Als ik kijk naar de datum van de reviews, carnaval, dat zal van invloed zijn geweest. Wellicht een tip voor de planning om in die week de website aan te passen naar 5 dagen.

Het is optijd binnen, en ook precies zo als het er uit ziet op de site

rampzalig

pakket is nooit aangekomen

Super snelle service!!

's Avonds besteld om 22:00 uur, volgende middag in huis!

Snelle levertijden - betrouwbaar en correct

Met de 100-dagen had ik zéér snel kostuums nodig, feestkleding365 was hier perfect, ze zeiden dat ze dinsdag gingen leveren maar ik had mijn bestelling al maandag ontvangen, sommige dingen vond ik niet leuk en kon ik perfect terugsturen, hiervoor moest ik 7,00 euro voor betalen wat fair enough is. Kostuums kwamen in goede staat toe, vergis je niet met accessoires zoals een pruik of handschoenen, meestal zit dit in het kostuum zelf al, dit was minder duidelijk aangegeven.

Topservice

Twee x kort achter elkaar besteld . Alles supervlot en correct gegaan. Supervlugge levering!

Onvolledig en kwaliteit ondermaats

Voor de snelle levering zou ik een 5 geven maar qua kwaliteit van het product absoluut ondermaats! De bijhorende band zoals omschreven was nergens in de verpakking te vinden. De rits hebben we last minute moeten toe stikken omdat deze continu open ging en dan tot vervelens toe was 1 van de bandjes verkeerd gestikt waardoor deze gedraaid zat met alle discomfort tot gevolg.

Geweldige service

Snelle levering en een ruim aanbod aan keuze

Vlot

Besteld, volgende dag netjes geleverd. Alles tip top in orde.

Heel snelle en vlotte bestelling als levering!

Perfecte levering

zeer leuke ervaring

Een zeer gebruiksvriendelijke site. Gemakkelijk betalen en snelle levering. Je wordt goed ingelicht over de verzending!

Teleurgesteld

Ik heb mijn pakketje niet ontvangen, het is heel jammer, ik heb twee keer moeten proberen de eerste keer kreeg ik een berichtje dat het was gelukt maar ik kreeg geen bestelnummer de dag erna nog eens geprobeerd en toen wel. Jammer dat deze nog niet is toegekomen. Foutje in het systeem of post?

Snelle en zorgvuldige levering

Bestellen ging eenvoudig Telefonisch advies was zeer klantvriendelijk

Wat een mooi cowboy jurkje is dit. Precies zoals op de afbeelding En van goede kwaliteit.

Snel in huis en zoals voorgesteld op website;)

Erg vlotte levering en overzichtelijke website, handig in gebruik. Producten zoals verwacht.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire