Binnen 24 uur bezorgd!

Gewoon niks op aan te merken, doen wat ze beloven. rwin

Woensdag bestelt en donderdag in huis. Netjes verpakt. Goede services.

Super gewoon

Levering op 1 dag en feestkledij van goede kwaliteit. Een zeer mooi ervaring. Volgende keer bestel ik hier zeker terug.

Supersnelle service en super kwaliteit, geweldig!

Ik had nog niet alles voor carnaval, dus daardoor ben ik beginnen zoeken op websites. Hier terechtgekomen. En super goede service gehad, hier bestellen we nog!

Alles is mogelijk

Ik had 7 opposuits besteld, waarvan er twee niet goed waren qua maat. Doordat ik er 7 had besteld werd er een korting verrekend. Als ik er twee moest retourneren en twee nieuwe bestellen had ik die korting op die twee niet meer. Mailtje gestuurd what to do, en vriendelijk en duidelijk antwoord teruggekregen. Dank jullie wel!

Groot assortiment en snelle levering

Ik was verrast door het grote aanbod en het feit dat ik het de volgende dag al in huis had.

Succes

Snelle, correcte levering Items waren exact zoals beschreven Degelijk qua kwaliteit Veel complimenten ontvangen

Juiste en snelle service

We kregen wat we besteld hadden en de service was top

Geweldig voor last-minute outfit!!

Een outfit nodig voor Disco party!Voor 22.00 besteld en volgende dag in huis!Supergoed geregeld en keuze is reuze!Ga zeker vaker bestelle! Op naar de volgende feestjes!!

Snelle levering!

Op dinsdag besteld en de dag erna geleverd! Top! Alles dat ik besteld heb past allemaal en ziet er uit zoals op de website. Daarom geef ik een 10

Top Gun straaljagerkostuum 11j

Hadden wat schrik dat maa te klein ging zijn maar past perfect. Gegevens op website top. Super blij van het kwaliteit en vooral heel snelle levering! Super blij dus. Dank jullie wel.

Uitstekend service

Mijn idee werd goed omgezet in passende kleding voor een zeer gunstige prijs! Volop keuze en bijbehorende aankleding werden duidelijk getoond. Feest was dan ook zeer geslaagd Zeker een aanrader aan iedereen die voor lage prijsjes een knalfeest w.organiseren of bezoeken.

Zeer mooi skipak

Het is juist zo mooi als het afgebeeld is het past perfect

Alles werd snel en correct geleverd en komt overeen met de foto's

Super, ik beveel het iedereen aan, de bestelling klopt met foto's en de levering was snel en correct.

Altyd correct en perfect gelevert chapeau

Ben zeer tevreden met de bestellingen en levering nog nooit moeten wachten achter iets

Prachtig Hollands meisje/ Dutch girl/ Frau Antje kostuum

Ik heb 3 prachtige Hollands meisje kostuums met losse hoofdkapjes ontvangen. Het zit als gegoten en ziet er heel mooi uit! De maat klopt ook prima. Ik zou het zeker aanbevelen!

Geleverd in 1 dag, goede kwaliteit voor deze prijs.

duidelijke foto's en snelle service

De producten waren precies zoals omschreven op de website. 's avonds besteld, en de volgende dag werden mijn producten al bezorgd.

Heel erg makkelijk

Het bestellen ging echt makkelijk En inderdaad de volgende dag in huis.

Vlotte, duidelijke communicatie en geleverd volgens de omschrijving en beloofde termijn, top!

zeer goede service

zeer snelle bezorging een beetje duur maar goede kwaliteit

Kinderen tevreden, ouders tevreden.

Ik was op zoek naar een 'Front Man Squid Game' outfit. Helaas geen kindermaten beschikbaar, maar ik kocht de kleinste maat beschikbaar. Jammer dat de kleur van de outfit toch net iets anders was als we verwacht hadden. In principe zou dit een zwarte jas mogen zijn, maar hij was eerder licht grijs. We hebben de jas uiteindelijk zelf kunnen inmaken zodat de maat toch nog goed zat. Verder kocht ik ook een prinsessenjurk. De maat was perfect. Maar het is altijd verwarrend om te weten wat er wel of niet meegeleverd wordt. Ik was van de indruk dat er een kroon en staf meegeleverd zouden worden zoals afgebeeld op de foto. Maar dat bleek niet zo te zijn. Heb dit wel gecontroleerd, en het is ook zo aangegeven (weliswaar in de kleine lettertjes). Dit zou eventueel duidelijker geweest zijn met een betere of extra foto's. Levering was snel en correct en alles was prima verpakt.

SLECHTE KLANTENSERVICE

Besteld artikel was beschadigd en onmiddellijk per mail gereageerd met foto. Tot op heden geen enkele reactie gekregen.

Super service

Ik bestel elk jaar weer mijn kleding bij jullie maar deze keer gaan de complimenten naar Stefanie van de klantenservice. Zij heeft me echt geweldig geholpen met alle vragen en dacht mee over opties. Bedankt

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire