Snel, mooi , goede prijs

Duidelijk zoek velden , prijs is aantrekkelijk en snelle levering

Vlugge levering en goede kwaliteit

Kinderen waren heel content met de kleding voor Carnaval op school

Snelle levering en het product was volledig zoals omschreven. Ik zou hen zeker aanraden om te bestellen.

Snel geleverd en pakketje precies zoals verwacht.

Ik had last minute nog carnaval kleding nodig dus had het besteld en de volgende dag was het al in huis super fijn! En ook nog super goed aangegeven wanneer en waar mijn pakketje ergens was!

Prim

Perfect , snelle levering, en het costuum zat keurig in een kledingzak.

Kind heel erg blij met zijn carnavalsoutfit

Wij hadden een heel erg blije tiener met het Harry Potter carnavalspakje. Laatste moment besloot hij toch te willen gaan carnavallen. Extreem laat op de avond dit bij feestkleding365 besteld en volgende dag was het al binnen. Goeie kwaliteit en mooie pasvorm (smal kindje maar toch past het perfect) wij zullen hier zeker weer gaan bestellen!

Top bedrijf

Snelle service en goede spullen

Aankoop voor de dochter

Ik ben zeer blij met hun service. Antwoorden zeer snel op je vragen. Zeker aanrader om hier te bestellen voor betaalbare carnavalpakjes. Topper....

Helaas was 1 mijn bestelde artikelen niet op tijd te leveren. Hier ben ik meteen van op de hoogte gebracht en kreeg de optie om dat artikel te annuleren. Super praktisch afgehandeld zo. Je weet altijd pas wat je aan een winkel hebt zeg ik altijd als dingen juist niet helemaal gaan zoals gepland! Prima service!

Top! Supersnelle service!

Heel tevreden van!

Wauw - top service en kwaliteit-prijs verhouding ideaal

Wij hebben voor het hele gezin feestkleding aangeschaft. Soepele manier van bestellen. Maar vooral alles keurig aangeleverd. Op een hangertje met een hoes er omheen. Boven verwachting. Kleding goed op maat en prima kwaliteit voor de prijs. Wij weten wel waar we volgende keer bestellen als we weer iets nodig hebben.

Super snelle levering

De artikelen zijn zoals omschreven heel snelle levering perfecte service! Mijn Carnaval was geslaagd!!!!

Fantastisch!

Bestelling geplaatst, onmiddellijk betaald en de dag erna netjes geleverd! Top service!

De jurk is prachtig. De maatvoering is wat krap. Koop een maat groter is mijn advies. De hoed valt kleiner als de maat 59cm die erbij staat.

Perfect!

Makkelijk kunnen vinden waar ik naar opzoek was, mooie producten en makkelijk besteld.

geweldig

mijn zoontje is reuze blij met zijn paw patrol marshall pak. het past uitstekend.

Het was heel makkelijk te bestellen en snel bezorgd

Goed en betrouwbaar service

Alles ging snel binnen 1 dag in huis en goede kwaliteit spullen

Topservice en kwaliteitsvol!

Mijn bestelling is ruim binnen de voorziene levertijd aangekomen! Bestelde product is zoals afgebeeld op de site, goede kwaliteit.

Besteld en volgende dag al bezorgd! Helemaal top. Ik heb een geweldige carnaval gehad in mijn outfit!

Ik had meerdere items besteld. 1 item kon niet geleverd worden en 1 item werd verkeerd geleverd. De communicatie ging wel goed en alles werd netjes opgelost.

Website is overzichtelijk met een goeie zoekfunctie. Vanaf aankoop krijg je alle documenten netjes in je mailbox. Levering zoals beloofd binnen 24 uur. Echt top!

Goede service. Mooie kleding.

Goede service ! Vragen worden netjes via app/mail beantwoordt. Mooie kleding !

Perfecte ervaring

Ik had nog snel een extra pak nog voor carnaval en nergens kon ik een leuk pak optijd halen tot ik deze site tegen kwam ik ben er heel erg blij mee goeie kwaliteit en extreem snelle bezorging waardoor ik lekker kon gaan feesten

Super ervaring

Fijne ervaring met shoppen! Snelle levering en een goed product!

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over Feestkleding365.nl

NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner! DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!