Goede prijskwaliteit

Top service, vandaag besteld, morgen geleverd. Goede prijs en kwaliteit. Komt volledig overeen met de foto.

Een jasje gekocht voor de carnaval. Het jasje werd de volgende dag al geleverd.!! Dat was super fijn. Ook was het jasje goed verpakt en netjes afgeleverd.

De levering was zoals vermeld

De kleding is netjes afgewerkt Is ook netjes toe gekomen Helaas zijn de maten ruim en is verkleding te groot voor mij en heb het niet kunnen dragen

Kado voor mijn kleinzoon besteld Volgende dag was het al in huis. Wat een top service Bedankt voor de snelle levering.

Kan beter

De maten die online staan komen niet helemaal overeen als je het besteld. Het jurkje is hier te klein maar om terug te sturen is het €6,50 of €7,50 en sorry maar dit is een beetje te veel.

super snelle reactie na bestelling.

Snel reactie op mijn bestelling. Kreeg gelijk een mail en ik wist direct waar ik aan toe was. En alles werd geleverd op de dag, die ik gevraagd had. Hartelijk dank voor de fijne service.

Super website

Ik zocht een leuk carnavals pak... vond die gelijk op de site... meteen besteld.... werd super snel geleverd.... en zeer goede kwaliteit..... zo ontzettend blij mee.... ga hier zeer zeker vaker bestellen als ik wat nodig heb....

Pakket werd snel geleverd en de nodige informatie werd correct gestuurd via mail

Snelle en goede service

Mooi pak, zoals beschreven. Verzending ook zoals beschreven, besteld en volgende dag in huis

Vlotte aankoop met snelle levering!

Het pakket werd snel verzonden. De omschrijving klopte met wat ik bestelde.

Supersnelle levering en producten zoals verwacht!

Heel erg snelle levering van een complete bestelling!

Mooie duidelijke foto’s en afmetingen in de maattabel kloppen. Pakket was mooi in aparte zakjes verpakt en in een stevige doos verpakt ! En zoals beloofd de dag erna ontvangen !

Snel en correct!

Bestelling vroeger aangekomen dan eerst gezegd, heel tevreden!

Mooi product

Het afhandelen van de bestelling, de kwaliteit en de pasvorm van de "Bleu Princess" jurk was prima. Ook de stof was heel mooi.

Super snelle levering met top kwaliteit producten

Het pakketje was super snel binnen en de kwaliteit van mijn kostuum was perfect! Super blij mee ook omdat dit de enige website is waar ik dit kostuum kon bestellen.

Correct, snel, goed!

Correct, snel en goed!

Super snelle levering

Fast delivery, nice outfit

Delivered super fast, the outfit is cool but quality is not super high (thin synthetic material), but the price is quite high

Perfecte levering en service....het bestaat nog !! :-)

Heel goede service en steeds makkelijk bereikbaar bij eventuele vragen. Doe zo verder ;-)

Zeer snelle en fijne service

Zeer snelle levering van mijn besteld product. Ook een heel fijne service achteraf, wanneer mijn product beschadigd werd geleverd.

Goede en snelle service

Had verkeerd mailadres doorgegeven maar na 1 telefoontjes was alles direct geregeld. Volgende dag alles in huis.

Heel leuke winkel! Je vind er altijd iets. Snelle levering en je word per email op de hoogte gehouden. Aanrader!

Heel erg goed

Alles verliep soepel. Mooie website! Kon alles makkelijk vinden.

Zalig!

Precies zoals ik het mij had voorgesteld! Past perfect !

Wauw wat netjes en snel!

Ik had 's ochtends iets besteld en nog diezelfde avond had ik het binnen. Goede service en duidelijke communicatie. Netjes op een hangertje in folie in een grote doos verpakt. Super!

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over Feestkleding365.nl

NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner! DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!