Super snelle levering!

Heel tevreden want verrassend snel werd mijn pakket geleverd. De volgende dag! En prima mails.

Vlotte snelle levering. Alles netjes verpakt. Ook de communicatie zowel via mail als telefoon is super . Kortom 365 jullie zijn toppers .

Topservice

Ik bestelde een ninjapak voor mijn zoontje van vier. Naast het feit dat de beschrijving exact is zoals het product die je ontvangt, is de levering tevens top! Wij hadden het item super snel in huis, waardoor onze ninja nu extra lang kan genieten van zijn pakje alvorens carnaval te vieren.

Mooi

Alles was gewoon perfect. De juiste maat .

Goede snelle service

Super snelle levering, 's ochtends besteld, direct een bestelbevestiging en 's avonds was het pakketje al in huis!

super snelle correcte levering

Bestellen is zeer makkelijk, je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en levering. Zeer netjes verpakt en geleverd. Super snel had ik alles binnen.

Snel

Binnen minder dan 12u na online te bestellen was het al geleverd in mijn ervaring

Makkelijk en snel

Makkelijk om dingen aan te kopen en ook makkelijk te retourneren!

Snelle juiste levering

Snelle mailwisseling, snel geleverd zoals aangegeven op website.

Mijn zoon is er heel blij mee, snelle levering

Super pak voor thema feest

Perfect pak voor safari in februari. Het thema van Pink sunday wat vroeger elk jaar plaats vond in de majorca bar in den dungen. De hoeden gepimpt met roze veren.

Super !!

Snelle levering en het is weer een fantastische outfit, ze hebben ook zoveel leuks dat het gewoon lastig is om iets te kiezen

Super snelle levering

Super snel geleverd en precies zoals op de site vermeld

Tof kostuum voor een correcte prijs

Snelle levering van een Wolf/grootmoeder kostuum aan een correcte prijs. Eenvoudig te bestellen en betalen. De dag nadien werd het pakket geleverd.

Eerlijke en goede klantenservice. Betaalbare verkleedkleding

Snelle levering. Zeer betaalbare en goede kwaliteit verkleedkleding. Er was een fout artikel geleverd na contact Via WhatsApp was dit onmiddellijk rechtgezet. Goede klanten service

Leuke kleding en accessoires

Alles is gematched kleding en accessoires ook als je bijbesteld kan je alles combineren voor een totaal afgewerkt verkleedkostuum. Heel content van. Tot nu toe alles gevonden wat ik nodig had.

Dochter is waanzinnig tevreden van haar Valentijns outfit voor Chiro-kamp!

Dochter is waanzinnig tevreden van haar Valentijns outfit voor Chiro-kamp! Rok, handschoenen en dan die waanzinnig leuke sokken!

Perfecte aankoop

Snelle website, simpel, duidelijk, correcte afhandeling en supersnelle levering

Vriendelijke en goede service.

Alle vragen werden duidelijk en snel beantwoord via de mail. Erg vriendelijk en met een goede en duidelijke communicatie. Deze winkel zou ik zeker aanraden, vooral voor grote bestellingen.

Vlotte correcte levering

Zeer snel en correct geleverd. Product ziet prachtig uit. Geheel volgens verwachting

Alles 100%

Supersnelle levering. Producten hebben goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader

Goede en duidelijke communicatie

Ben goed en klantvriendelijk geholpen

Geen mooie kwaliteit is meer papierachtig .

Super levering, alleen de kwaliteit van de pakken niet goed en de pasvorm ook niet veel te klein voor wat ze aangeven. Maskers zijn veel te groot voor kinderen ook minpunt .

Goede service, netjes op tijd, communicatie perfect

Een eerlijke prijs!

Lokaal 3 pakjes gezien, helaas veel te hoog geprijsd. Bij feestkleding veel voordeliger. Besteld op zondag en een dag later geleverd.

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over Feestkleding365.nl

NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner! DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!